Outfit of the day | De schattigste berenmuts

Outfit of the day | De schattigste berenmuts
Brrrr, wat is het koud buiten. Je merkt dat het écht winter begint te worden. Iedere keer als ik nu outfit foto’s maak, moet ik zorgen dat ik er charmant op sta en niet sta te klappertanden. 
Afgelopen week leek het mij hoogtijd om alle winterspullen – handschoenen, sjaals en mutsen – weer tevoorschijn te halen. Het is buiten zo koud dat je niet meer zonder handschoenen naar buiten kunt. Ook kwam ik mijn super schattige berenmuts weer tegen. Ik kocht hem vorig jaar bij de Primark. Hij is super schattig en lekker warm. Ik betrap mijzelf er steeds vaker op dat ik ook binnen een muts draag. Gewoon omdat het zo lekker warm is. Enig nadeel is dat je haar wel heel snel vet wordt, maar ach dan was ik ze wel een keertje extra.
Mijn berenmuts
Het is december, dat betekent dat de meeste pleinen heel mooi versierd zijn met lampjes of andere sfeervolle items. Zo ook de bomen op het Onze Lieve Vrouwenplein in Amersfoort. Overdag, maar zeker ook in de avond ziet het er heel leuk en gezellig uit.
Ik draag mijn berenmuts en mijn nieuwe bril. Ik ben heel blij met mijn bril, maar moet er wel nog een beetje aanwennen. Mijn outfit heb ik vrij basic gehouden. Zo draag ik een jeans blouse en een heerlijk warm vest. Deze valt een beetje oversized, daardoor kan ik mij er helemaal in wikkelen. Als laaste draag ik een zwarte jeans en simpele laarsjes. Het is een simpele, maar leuke outfit. En de berenmuts, die maakt de outfit compleet.

Muts: Primark
Blouse: Only
Vest: H&M
Broek: American Today
Schoenen: O’Moda
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

  1. Dagmar Valerie says:

    Aaah staat je super goed! Die muts heb ik ook en ik ben zoooo fan haha. Nooit meer zonder berenmuts!

  2. Melissa Krechting says:

    Ik houuuu van dierenmutsen. Deze is errug leuk! Ik had ook een berenmuts, maar ben 'm kwijtgeraakt. Zoals al mijn mutsen haha!

Comments are closed.