Outfit of the day | Elke outfit is een feestje

Outfit of the day | Elke outfit is een feestje
Hoewel ik nog zo met mijzelf had afgesproken even geen kleding meer te kopen, omdat ik simpelweg al genoeg kleding heb en omdat ik een beetje geld wil sparen voor de vakantie. Toch is de verleiding iedere keer weer groot. Kom ik een leuke top tegen in een webshop of deelt een andere blogger een leuke broek en ik vind het zelf ook heel gaaf, dan kan ik mijzelf maar lastig inhouden om het niet te shoppen. Zo kwam deze té leuke sterretjes broek tegen bij een andere blogger. Ik vond de broek zó leuk dat ik hem binnen een paar minuten afgeregend had.
Dit afgelopen weekend nog, ik had wederom bedacht niks meer te shoppen totdat ik éindelijk de perfecte bomberjacket online tegenkwam. Hij zag er zo tof uit, die kon ik niet laten liggen. Tijd voor deze outfit. Het is een simpele outfit qua kleur, maar ik draag wel twee printjes op elkaar. Mede door Anna Nooshin, zij zegt dat je meer moeten spelen met verschillende prints én omdat ik zelf heel erg fan ben van mijn sterretjes broek, dacht ik laat ik deze broek combineren met slangenprint boots, maar hij is ook leuk met een sandaal met een hak. Ook deze schoenen zijn nieuw. Nu begrijp je waarom ik een extra kamer nodig heb om al mijn kleren op te slaan: ik ben een shop-a-holic in hart en nieren. 

Top: Sissy-Boy
Broek: Maison Scotch
Schoenen: Sacha
Zoals ik al vertelde draag ik mijn nieuwe boots ik kocht bij Sacha. Een van mijn favoriete schoenenwinkels waar ik graag (online) shop. Er zijn maar weinig dingen die ik niet online koop, want als het kan, doe ik dat ook. 
Wat vind je van mijn outfit? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

Comments are closed.