Outfit of the day | FlowerPower

Outfit of the day | FlowerPower
Woensdag had ik weer gezellig samen met Fleur afgesproken
om outfit foto’s te maken. We zijn eerst ergens gaan lunchen en vervolgens
hebben we foto’s gemaakt. Het was buiten heel koud, lang geleden dat het voor
mijn gevoel zo koud was.
FlowerPower
Ik trok eindelijk weer eens mijn gebloemde jasje van de SPS Superstar uit de kast. Ik heb dit jasje alweer bijna een jaar, maar ik draag hem niet zo veel, omdat ik heel vaak niet weet hoe ik hem het beste kan combineren. Zonde, want ik vind het wel een heel tof jasje. 
Ik heb dit jasje gecombineerd met een lange, zwarte jurk. Deze jurk heeft een hoge split. Hoewel het eigenlijk een zomer jurkje is, vind ik het leuk om hem nu te dragen met panty eronder. Sowieso kan er met een zwart jurkje niet veel mis gaan. Ik draag wel nog een taillie riem, om zo de taille toch nog een beetje te benadrukken. Als laatste draag ik korte enkellaarsjes. Dit zijn cut out boots, maar als je een panty draagt kan dat prima.

Jasje: SPS Superstar
Jurk: H&M
Riem: Steps
Panty: Hema
Schoenen: Ziengs
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagram of Youtube

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

20 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.