Outfit of the day | Jeans blouse, herfstige zaterdagmiddag én een kortingscode

Outfit of the day | Jeans blouse, herfstige zaterdagmiddag én een kortingscode

Ben je lekker aan het genieten van je weekend? Ik wel! Wat is het fijn om niet om 6.00 uit je bed te hoeven en nog even lekker kroelen. Hoewel ik nog veel moet doen voor de Lifestyle Factory Market die vandaag over precies drie weken plaatsvindt (aaah), ben ik wel even snel de stad ingedoken. Ik heb namelijk afgelopen week de flyers ontvangen die ik ontworpen heb ter promotie van de markt. Deze wil ik op allerlei plekken in Amersfoort neerleggen waar veel mensen komen, zodat ik ook offline wat kan doen aan reclame voor de markt. 

Nadat ik heel wat folders en flyers had verspreid, kwam mijn vriend ook naar de stad en hebben we nog een rondje over de markt gelopen en ergens een hapje gegeten. Uiteraard hebben we outfit foto’s gemaakt, want ik heb weer nieuwe spullen. De komkommertijd is weer voorbij, dus de pakketjesman staat weer regelmatig aan de deur. Vorige week ging ik shoppen tijdens de Glamourday en shopte ik deze toffe jeans blouse met rouches. Jeans is stoer, maar door de rouches is het ook vrouwelijk. Ook draag ik mijn nieuwe enkellaarsjes van Sacha. Ik heb deze laarzen al in het zwart en vind je ze erg fijn. Ze hebben een hak, maar lopen heel fijn en zijn makkelijk te combineren. Ook onder een rokje. Daarnaast dacht ik: rode laarsjes heb ik nog niet, dus doe eens gek! En eigenlijk zijn ze heel tof! En de grachten in Amersfoort zijn heel mooi.


Jammer genoeg wordt het steeds eerder donker buiten. Aan de ene kant vind ik het best fijn, want de winter heeft ook wel zo zijn charmes. Alleen als je door de week outfit foto’s wilt maken na je werk, wordt dat lastig. Ik had deze week al een keer eerder outfit foto’s gemaakt, maar die waren helaas te donker. Je zag niet eens dat mijn nieuwe enkellaarsjes rood waren en dat is wel de bedoeling. Ik heb al heel wat laarzen en andere schoenen van Sacha en vind ze erg fijn. Vrouwelijk, stijlvol en goede kwaliteit. Heel belangrijk.

Ben je nog op zoek naar nieuwe schoenen? Met de kortingscode Dio Lifestyle ontvang je 15% korting op een paar naar keuze! Dus hup, snel naar de webshop van Sacha!

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Mooi hoor! Ik ben ook echt een grote fan van Sasha, mijn favoriete botjes komen van hun en ik draag ze echt al jaren, denk niet dat ik er afscheid van ga nemen tot ze letterlijk uit elkaar vallen haha!

  2. Joyce rdt says:

    Hele leuke outfit en thanks voor de korting, ik heb nog nieuwe schoenen nodig haha, ga meteen kijken. Liefs.x

  3. Renate says:

    Leuke foto's! De outfit is alleen niet zo mijn ding, ik zat net rond te kijken op je blog en ik vind de parisienne outfit leuker, dat zou iets zijn wat ik ook zou dragen!

Comments are closed.