Outfit of the day | La dress

Outfit of the day | La dress
Een hele tijd terug kwam deze leukerd binnen. Een mooie omslag jurk, perfect voor in de zomer of tijdens een zonnige vakantie. Maar helaas. De zon heeft zich dit jaar nog maar weinig laten zien in Nederland en als je dan ook nog gewoon de hele vakantie moet doorwerken, terwijl iedereen om je heen op vakantie gaat, is dat best pittig. Na lang uitstellen, deel ik hierbij alsnog mijn nieuwe zomerse aanwinst in de hoop dat het snel lekker weer wordt!
Toen ik deze jurk binnenkreeg, vond ik het hem meteen heel leuk. Hij is namelijk lekker vrouwelijk en hij siert leuk. Het liefste zou ik nu mijn koffers pakken en naar een resort gaan. Een paar dagen helemaal ontspannen en bijkomen. Maar helaas, dat zit er niet in. In september heb ik wel nog een weekje vrij, dus wie weet kunnen we dan nog last-minute ergens heen gaan. Hopelijk wordt het in Nederland ook nog lekker weer, zodat ik het jurkje ook nog een keer in het weekend in Nederland kan dragen. Dit jurkje is trouwens van de webshop SheIn. Hier heb ik al regelmatig kleding geshopt. Het is niet de beste kwaliteit, maar voor een paar keer te dragen is het prima. Zeker zo’n jurkje als deze, die draag je waarschijnlijk toch maar een zomer. 

Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Karlien Vermeersch says:

  oh wauw wat een mooie jurk
  persoonlijk zou ik een hogere hak hebben gekozen (maar ik ben een killer heel gek dus daarom)
  maar die jurk staat je schitternd

  liefs
  Karlien

 2. Kim Buining says:

  Wat een mooierd! Jammer dat de kwaliteit wat tegenvalt. Is dat bij alle jurken zo of alleen bij deze?

 3. Kim Buining says:

  Wat een mooierd! Jammer dat de kwaliteit wat tegenvalt. Is dat bij alle jurken zo of alleen bij deze?

  • admindiolifestyle says:

   De kwaliteit van SheIn is over het algemeen niet zo goed! Bij geen enkel kledingstuk.

Comments are closed.