Outfit of the day | Rainy Days

Outfit of the day | Rainy Days
De herfst is nu écht begonnen. Hoewel de herfst zeker zijn charmes heeft, heeft het ook nadelen. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel regen. Laat het dan net veel regenen in de herfst. Zo regende het ook de hele dag toen ik deze outfit foto’s wilde maken. Ik was en ben nog steeds dolblij met mijn nieuwe trui en ik wilde de outfit graag vastleggen met mijn camera. 
Rainy Days
Wat doe je op regenachtige dagen? Het liefste binnen zitten met een dekentje en een kop thee. Helaas kun je dit niet altijd doen wanneer het regent. Omdat ik toch graag outfit foto’s wilde maken en niet nat wilde worden, besloot ik binnen op mijn kamer foto’s te maken. 
Ik draag mijn nieuwe ‘trui’. Hoewel het er misschien uitziet als een trui, is het dat toch niet. Want hij is gemaakt van een dun vliering en soepel stofje. Daardoor zit hij heerlijk, maar is hij niet heel warm. Als het kouder wordt, kun je deze leuke trui makkelijk combineren door er een leuke blazer over te dragen. 

Top: Only
Jeans: Esprit
Schoenen: Pieces
Wat vind je van deze outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

21 comments

 1. Svenja says:

  Het nadeel van de herfst is inderdaad dat je soms minder makkelijk buiten outfit foto's kan maken. De foto's binnen van jou zijn ook prachtig geworden <3

 2. Wendy says:

  Ik heb echt een hekel aan regen. Ik wilde afgelopen dinsdag shooten, maar helaas door de regen kon het niet :(. Weer een leuke outfit <3

  Ik heb een hele gave giveaway online gezet. Je maak kans op €150,- shoptegoed wat je kan uitgeven in Citymall Almere. Dat is nog niet alles je krijg er een lunch en borrel na afloop bij. Zou leuk zijn als je meedoet 🙂

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

Comments are closed.