Outfit of the day | Sunny Amersfoort

Outfit of the day | Sunny Amersfoort
Wat is het lekker weer en wat ben ik blij dat het lente is.
Eindelijk weer wat luchtigere kleding aantrekken en niet iedere keer zo dik
bepakt zijn. Vorige week liep ik samen met mijn vriend door Amersfoort en maakten
we een voorjaarswandeling genietend van het lekkere weer. 

Hoewel ik het lente weer heel fijn vind, merk ik dat ik ook wat onrustiger word. Ik zit – zoals jullie weten veel achter mijn computer – te werken aan mijn afstudeeropdrachten. Omdat het zo’n lekker weer is, wil ik er het liefste de hele tijd van genieten. Alleen gaat dat niet. Ik moet veel binnen zitten en werken achter mijn computer. Af en toe maak ik dan een klein rondje door Amersfoort om en even te ontspannen en even een frisse neus te halen, zodat ik erna weer verder kan met mijn opdrachten.
Vest: Vero Moda
Top: Esprit
Rokje: H&M
Panty: H&M
Schoenen: Ziengs
Kettinkje: Heart to get  

Geniet jij ook zo van het heerlijke voorjaarsweer?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. joorloveswriting says:

  wauw wat een leuke outfit zeg !!! En leuke foto's !!! Ik hou van het mooie lente weertje <3

 2. Saskia | Former Parades says:

  Gelijk heb je, soms moet je er gewoon even uit! 😉 De foto's zijn heel leuk, heerlijk lenteachtig! 🙂

  ♥♥♥ Saskia

 3. Joy says:

  Echt superfijn dat het weer lekkerder word. Nog even bikkelen aan je school en dan lekker genieten van het mooie weer 🙂

  xo

Comments are closed.