Heb je een Pinterest account, maar maak je er nog niet optimaal gebruik van? Ga vandaag nog aan de slag met Pinterest marketing voor jouw webshop en leer hoe je potentiële klanten naar je webshop trekt en bouwt aan je online naamsbekendheid.

E-book Haal alles uit Pinterest

Het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ is dé guide die ervoor zorgt dat je GRATIS duizenden potentiële klanten naar je webshop trekt én honderden euro’s per maand verdient via Pinterest.

Pinterest voor jouw bedrijf

Als je je Pinterest op een goede manier inricht en je producten uit de webshop op Pinterest deelt, kun je op een organische manier (gratis!) heel veel traffic en dus potentiële klanten naar je website trekken. Uiteraard komt er iets meer bij kijken, maar Pinterest marketing is geen rocket science.

Pinterest is nog niet zo populair als Facebook of Instagram, waardoor je simpelweg minder concurrentie hebt. Daarnaast spenderen mensen veel meer tijd op Pinterest in vergelijking met andere social media kanalen.

Naamsbekendheid voor je bedrijf

Op Pinterest kijken we gemiddeld 14,2 minuten rond, terwijl we maar 2,4 seconden naar een post op Facebook kijken. Het is dus een ideale plek om te bouwen aan je online naamsbekendheid.  

Om te zorgen dat andere ondernemers net zoveel succes boeken met Pinterest als ik, heb ik een e-book geschreven waarin ik al mijn kennis samengebundeld heb.

De toekomst van Pinterest

Op Frankwatching vind je een uitgebreid artikel over Pinterest waarin ze het artikel beginnen met: “Pinterest staat op het punt groter te worden dan ooit.”

Het is daarom nóg belangrijker om VANDAAG nog op de rijdende trein te stappen, want het aantal gebruikers in 2019 ten opzichte van 2018 is met 18% gegroeid. Dus waar wacht je nog op?!


Schaf vandaag nog het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ aan!

Dit levert het je op

  • Duizenden potentiële klanten naar je webshop
  • Bouwen aan je online naamsbekendheid
  • Geld verdienen via Pinterest door middel van affiliate marketing

Het e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ bestaat uit 33 pagina’s en is opgedeeld in vijf hoofdstukken die samen een stappenplan vormen om te zorgen dat je je Pinterest account naar een next level tilt. Het e-book is te koop via deze link kost maar €14,95.

Testimonials

“Pinterest stond tot nu toe niet bovenaan mijn lijstje als favoriete social media kanaal, maar dankzij de tips en tricks van Dionne ben ik er nu mee aan de slag gegaan en zie ik het aantal bezoekers van mijn website sterk groeien. Dank aan Dionne voor het schrijven van deze nuttige guide!” – Miranda Wolters

“Haal alles uit Pinterest is een dikke vette aanrader. Ik denk dat Pinterest een ondergewaardeerd medium is waar je veel meer mee kunt, dan je in eerste instantie zou denken en dat gevoel is na het lezen van dit boek alleen maar versterkt…” – Sanne Timmermans

“Het e-book “Haal alles uit Pinterest” is wat mij betreft een grote aanrader. Dionne schrijft bondig, duidelijk en ze geeft ontelbaar veel handige tips. Wil jij meer halen uit Pinterest, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit e-book een echte aanrader! Maar ook als je al wat langer bezig bent met Pinterest en op zoek bent naar hoe je je aanpak kunt verfijnen, is dit een heel fijn boek.” – Rowan van SillySis.nl

Reviews van ondernemers

Nieuwsgierig wat andere ondernemers vonden van het e-book? Lees hier verschillende reviews:

Pinterest training 

Wil je liever een Pinterest training volgen? Dat kan ook! Tijdens de 1-op-1 training ga ik je eerst alles leren over Pinterest; wat moet je vooral wel doen en wat niet.

Vervolgens gaan we samen aan de slag met het optimaliseren van jouw Pinterest account, Pinterest borden en pins en daarna gaan we alle tips en tricks toepassen en installeren we Tailwind. De tool om je pins mee in te plannen. 

De Pinterest training duurt een dag en kost nu tijdelijk maar €599,- ex. BTW.

Wil je aan de slag met Pinterest marketing? Stuur een mail naar info@diolifestyle.nl.

Nieuwsgierig wat voor een Pinterest diensten ik nog meer aanbiedt? Dat lees je op de website van Pinterest marketing!