Summer Shoes Wishlist

Summer Shoes Wishlist

Yaay! Het is nu officieel zomer. Tijd om ook de zomerschoenen maar weer eens uit de kast te trekken. Omdat ik best nogal grote voeten heb voor een vrouw – ik heb maat 41 of 42 – draag ik niet zo vaak zomerschoenen. Simpelweg om de reden dat ik heel vaak geen leuke schoenen kan vinden in mijn grote maat, ze niet mooi vindt of omdat mijn voeten er zo groot in lijken.

Af en toe is het ontzettend fijn om open schoenen te kunnen dragen, zeker als het warm is. Hoewel ik meestal de hele zomer op sneaker paradeer, vind ik dat daar verandering in moet komen. Daarom heb ik een zomerschoenen wishlist opgesteld. Een lijst met allemaal mooie zomerschoenen die er ook in mijn maat zijn. Kijk je mee..?

Deze schoen hierboven vind ik ontzettend mooi. Deze sandaal is stijlvol, chique en hip door de dierenprint bandjes. Om deze schoen perfect te maken zou hij een hakje moeten hebben. Nu vind ik hem nog een beetje plat. Maar ik zou mijzelf niet zijn als ik niet ook op zoek ben gegaan naar schoenen met een hakje. 

Afgelopen week heb ik een bestelling bij Zalando geplaatst. Er is sale, ik had nog een cadeaubon รฉn de schoenen collectie in mijn maat is groot. Hopelijk zit er een mooi paar tussen die past en goed loopt. Ik ben benieuwd. Vrijdag komt de bestelling binnen.

Welke sandalen vind jij het leukst?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

 1. Esther - says:

  Ik vind de sandaal met het dierenprint bandje het leukst! Zelf heb ik ook zulke grote voeten, dus ik begrijp je probleem, haha ๐Ÿ™‚

 2. Simone -lifeofsimone- says:

  Oeh heb je ze allemaal besteld? Super gaaf haha! Ik draag ook echt heel graag sandalen in de zomer.

  • admindiolifestyle says:

   Haha nee, was het maar zo'n feest. Ik heb er wel een aantal besteld, maar moet ze toch nog passen..

 3. Melissa Keppens says:

  Leuke wishlist! De bruine platte sandaaltjes linksonder zijn mijn favoriet.

 4. Bente de Heij says:

  Die op het aller eerste plaatje vind ik het leukst! Hopelijk zit er vrijdag wat voor je tussen! ๐Ÿ™‚

 5. Karlien Vermeersch says:

  mooi hoor!
  ik zou graag schoenen met een houten zool hebben voor deze zomer

  liefs
  Karlien

 6. suzannesdiary says:

  Mooie exemplaren! Ik wil zo graag hakken weer dragen, maar dat zal voorlopig niet meer kunnen helaas ๐Ÿ™

Comments are closed.