Welkom in het tijdperk van #social

Welkom in het tijdperk van #social

De meeste mensen zijn op dit moment aan het genieten van een welverdiende vakantie. Ik moet eerlijk toevoegen dat het weer begint te kriebelen om ook op vakantie te gaan, ondanks dat ik pas anderhalve maand geleden terug ben gekomen. Ik hou veel te veel van reizen. Daarom heb ik deze week maar liefst twee(!) vakanties geboekt, gewoon omdat het kan. Samen met mijn vriend ga ik een weekendje naar Kopenhagen én acht dagen naar de zon in Corfu. Ik kan niet wachten. Ooh ja de afgelopen tijd was ik bezig met iets heel tofs..

Welkom in het tijdperk van #social

Sinds maart werk ik als online marketeer bij een leuk en hip online marketing bureau in hartje Amsterdam. Gezellige collega’s én ik maak de vetste campagnes voor de tofste klanten. Wat wil je nog meer? De website kon echter wel een touch-up gebruiken. Drie keer raden voor wie dat project was? Het was de afgelopen week erg druk, máár we zijn live. Stiekem ben ik best trots op het resultaat. Hieronder zie je de lanceringsvideo.

Zo werkt het. Social.

Social media en online marketing zijn door technologische revolutie nauw met elkaar verbonden. Twintig jaar geleden wist niemand wat social media is, laat staan dat de traditionele manieren om te adverteren niet meer via de krant of televisie zouden plaatsvinden, maar via social. Dit maakt mijn vakgebied heel dynamisch: je knippert twee keer met je ogen en er zijn alweer nieuwe tips & tricks. Ik hou ervan.

Mocht je je afvragen wat er allemaal gebeurt op social media en online marketing? Deze tweets geven een korte samenvatting. Vooral die mismatch met Anna Nooshin, aai. Zo zie je maar: denk áltijd goed na of je je wilt binden aan een bepaald bedrijf.

Plantenwahalla

Langzaamaan wordt mijn huisje een echte urban jungle. Elke plant probeer ik te stekken, zodat ik er nog meer krijg. Om dit te kunnen doen, heb ik potten nodig. Afgelopen week bracht ik een bezoek aan de kringloop en daar heb ik voor €7,- een hele huisraad aan potten ingeslagen, zodat ik de komende tijd vooruit kan. Het maakt het nóg leuker als je ook nog eens super mooie pot vindt. Liefde voor de kringloop én mijn planten.

Houd jij ook zo van planten?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. thebeautyblognl says:

    Wat gaaf dat je dat project van de website op je werk mocht doen! Ik interesseer mij ook heel erg in Social Media en Marketing! En I love plants toooo!

Comments are closed.