WIN | €50,- shoptegoed bij Sooco #1

WIN | €50,- shoptegoed bij Sooco #1
Het is feest, want mijn blog bestaat één jaar én ik heb de 450 volgers op Bloglovin behaald.  
Mijn blog was eigenlijk al in juli ‘jarig’, maar dat ben ik  – door de vakantie – helemaal vergeten. Oeps. Daarom is het nu dubbel feest. Om mijn volgers, trouwe bezoekers en alle andere mensen te bedanken die mijn blog bezoeken, heb ik een aantal winacties opgezet. 

Ik wil jullie bedanken dat jullie de tijd nemen om mijn blog te bezoeken, mijn artikelen te lezen en reacties achterlaten. Zonder jullie was mijn blog niet zoals die nu is. Dank je wel daarvoor. De komende week komen er een aantal leuke winacties online. Houd mijn blog goed in de gaten, zodat niets mist.  

Win €50,- shoptegoed
Ik mag in samenwerking met de webshop Sooco €50,- shoptegoed weggeven onder één van mijn volgers. Sooco is een webshop die vol staat met allemaal mooie schoenen. Hun aanbod is enorm en je kunt er laatste schoenen trends shoppen. Ik raad jullie zeker aan om en kijkje te nemen in deze leuke webshop. Wanneer je nu op zoek bent naar de laatste sneakers of de mooiste laarzen, in de webshop van Sooco vind je het allemaal. 

Om kans op te maken op deze fantastische prijs ben ik heel nieuwsgierig waarom jíj deze prijs moet winnen? Schrijf je antwoord in een comment. 


Wat moet je doen om kans te maken?

 • Diolifestyle op Bloglovin volgen,  
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Geef antwoord op de vraag waarom jíj het shoptegoed moet winnen,
 • Laat een reactie achter met je e-mailadres, én laat in de reactie ook weten welke stappen je gedaan hebt.

Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen

De winactie loopt tot maandag 27 oktober 23.59

Succes!
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

39 comments

 1. Denise says:

  Wat een gave winactie! Ik volgde je al op Bloglovin, Facebook en Twitter en waag natuurlijk graag een kansje om heerlijk te shoppen bij deze gave online shop. Al weken – lees: maanden! – zit ik in een dilemma om de perfecte sneaker te vinden en wat me opviel was dat ze echt ontzettend veel gave Adidas sneakers verkopen. Yeey! Wie weet dat ik mijn droompaar dan toch nog vind. Fingers crossed! Liefs, Denise

 2. Svenja says:

  Wauw, van harte gefeliciteerd met je mooie mijlpaal <3 Wat vliegt de tijd toch voorbij. Leuk dat jij ook al zo een gave winactie hebt, ik doe ook gezellig mee! Wat ik met het shoptegoed zou doen? Fijne schoenen zoeken voor aanstaande winter.Een vrouw heeft nooi genoeg schoenen toch?

  Mail: info.lovinglifeiseasy@gmail.com

 3. Manon says:

  Ahh wat ontzettend leuk ik kende de webshop helemaal niet maar ze hebben echt mega veel leuks, voor iedereen wat en verschillende stijlen en tja als vrouw heb je nooit genoeg schoenen dus daarom doe ik mee hahah 😀 Saaie reden maar voor mij zijn schoenen nooit saai.
  Ik heb alle verplichte dingen gedaan + ik volg je op Twitter en Instagram 🙂

 4. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Super leuk ik doe graag mee! Ik ben nog op zoek naar een paar leuke chelsea boots omdat ik eigenlijk alleen maar schoenen heb met hakken voor de winter en dat is niet altijd even handig als je daar de hele dag op moet lopen!

  Mijn email: lisettemaria@live.nl

  Ik ben benieuwd 🙂

 5. beautylisz.com says:

  Wat een leuke win-actie! Ik volgde je al op een aantal dingen. Heb alle stappen gedaan ook de extra dingetjes. Ik zou dit graag willen winnen omdat ik al een tijdje op zoek ben naar goeie en leuke winter laarzen! En ik denk dat ik dat wel kan vinden op deze site! Ik vind je blog echt ontzettend leuk. Nog gefeliciteerd met je 1 jaar! Maar er nog vele van!

  liefs, Melissa

 6. Esther says:

  Gefeliciteerd met het behalen van de 450 volgers! Ik volgde je al op bloglovin en heb je Facebook pagina even geliked! Waarom ik het shoptegoed moet winnen, hmmm. Omdat m'n laatste paar nieuwe schoenen wat ik kocht alweer bijna een maand geleden is (lang he), en het dus duidelijk tijd wordt voor een paar nieuwe (;

 7. Karlien Vermeersch says:

  oh hele leuke actie!
  gefeliciteerd met je 1 jaar en zoveel maanden 😉
  ik doe zeker mee, ik volg je overal
  en ik zou die bon moeten winnen omdat.. ik een shoe addict ben :p meer motivatie heb ik niet nodig 😉 haha mijn email: polishedcats.blog@gmail.com

  liefs
  Karlien

 8. Irene Niec says:

  Van harte gefeliciteerd met de 450 volgers. Heel graag doe ik mee met deze leuke winactie, ik doe mee voor mijn kleindochter.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 9. Alexa Op 't Land says:

  Oeeee dit wil ik winnen want ik wil nieuwe sneakers en wat tof dat je blog een jaar bestaat en dat je 450 volgers hebt. Gefeliciteerd!

 10. Jolijn Doelman says:

  Gefeliciteerd! & Wat een leuke actie! Ik maak graag kans en volg je ook op twitter en instagram.
  Mijn hardloopschoenen zijn wel toe aan vervanging dus vandaar 😀
  xx Jolijn

 11. Cindy says:

  Nieuwe schoenen! Die wil ik altijd! Nu ik aan het hardlopen ben, merk ik pas hoe fijn ik het vind om op sneakers te lopen. En ik wil nog heeeeeeel graag mooie zwarte casual sneakers voor overdag zeg maar, als ik niet ga hardlopen. Ik volgde je al op Instagram en volg je nu op Facebook en Twitter.

 12. Anoniem says:

  Hier waag ik ook graag een poging 😉 Ik heb al weer alles gedaan wat moest (want ik volgde je al overal). Liefs Ilja (mstumtummetje@hotmail.com)

 13. Miranda says:

  Wauw wat een super gave actie. Toen ik je oproepje zag op instagram was ik meteen enthousiast en ben gelijk naar jou site gegaan. De laatste tijd komt de interesse naar sneakers weer terug. Ik heb al 2 mooie paren bemachtigt maar wat zou het super zijn als er nog een mooi paar bij zou zijn door deze win actie. Via instagram zag ik een foto voorbij komen met een bruin met roze paar nikes en ik was meteen verliefd. Ik volg je a geruime tijd op instagram en nu ook op bloglovin en facebook. Ook heb ik je toegevoegd aan twitter en plaats ik een oproepje. Mijn email; m.meijer23@hotmail.com

 14. Tessa says:

  Omdat een vrouw nooit genoeg schoenen kan hebben en winacties ontzettend leuk zijn! Natuurlijk volg ik je op Bloglovin' (post geliked), Facebook (post gedeeld), Instagram en Twitter! Fingers crossed XO
  En mijn e-mailadres is: tessa-sterk@hotmail.com

 15. Marloes Meeusen says:

  Toffe winactie! Ik zou graag 50 euro shoptegoed willen winnen om eindelijk eens paar leuke opvallende sneakers te bestellen. Dit wil ik al heel lang, maar komt er iedere keer niet van. Ik heb al hele leuke luipaard sneakers gezien die lijken op de Nike Roshe Run.

  – Volg via Bloglovin'
  – Like op FB
  – Volg op Instagram

  glamourmoes@gmail.com

 16. Linsey van der Hoeven says:

  Dit tegoed wil ik heel graag, zodat ik straks mooie schoenen draag
  Het is natuurlijk heel fijn, als ik de winnares van dit tegoed mag zijn
  De schoenen zijn om van te dromen, en zullen mij goed uitkomen
  Want wie wil dit nu niet? Dit lijkt een vroeg cadeau van Zwarte Piet!
  Dus schoenen kom maar naar mij, dan maak je me natuurlijk heel erg blij!

  1. Ik volg je op Bloglovin'
  2. Ik heb je Facebook pagina geliked
  3. Ik heb het bericht op Facebook gedeeld
  4. Ik volg je op Twitter
  5. Ik heb over de winactie getweet
  6. Ik heb je gevolgd op Instagram

  Kortom: Ik heb alle stappen ondernomen!
  Email: linseyjanehoeven@gmail.com

 17. Judith says:

  Nog gefeliciteeerd!
  1. Ik volg je op bloglovin
  2. Mijn werkschoenen hebben z'n beste tijd gehad en nu moet ik mijn enige sneakers en tegelijkertijd mijn mooie nikies gebruiken voor het werk. (Dat is nogal zonde in een snackbar…)
  3. Info@aowob.nl
  4. Ik volg je op Twitter
  5. Ik volg je op Instagram
  6. Ik heb je pagina geliked.

  Fingets crossed! XO

 18. Lin says:

  Gefeliciteerd met je 1 jarig blogbestaan en alweer 500+ volgers. En wat leuk dat je dit feestje met ons wil delen door deze gave prijs weg te geven. Ik wil heel graag nieuwe zwarte enkellaarsjes omdat ik van mijn huidige paar maar blaren blijf krijgen (baal, baal, baal).
  Ik volg je op Bloglovin en Facebook en heb op beide het bericht geliket, en op Facebook ook gedeeld.
  Mijn mailadres is: lvandewerf@gmail.com

 19. Zoë Louwerse says:

  gefeliciteerd!
  ik wil het shoptegoed heel graag winnen want kom op, wie wil dat nou niet ?! 🙂
  volgende gedaan
  facebook (nietgedeeld) en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

 20. Kelly says:

  Hey die site kende ik nog niet! Maar wat hebben ze daar veel leuke schoenen zeg! I love shoes, ze maken je outfit echt compleet. Helaas moet ik al mijn schoenen zelf betalen, en ik heb (nog) geen baantje, dus met shoptegoed maak je me heel blij!
  Ik volg je Bloglovin', Twitter en Instagram. En ik like je op Facebook!
  Mijn e-mail: kmorrenhof@gmail.com

 21. melissa1984 says:

  Wat een superactie. Ik doe graag mee. Ik trakteer mezelf eigenlijk nooit op schoenen, maar ik koop wel nieuwe schoenen (elk half jaar) voor mijn 2 kleine kids. Nu wil ik ook wel eens 🙂 Ik volg je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 22. Bertine says:

  En ook deze actie laat ik niet aan mij voorbij gaan! Normaal doe ik nooit aan alle acties mee, maar jij hebt gewoon geweldig leuke winacties! Weer dezelfde dingen: bloglovin, facebook (verplicht) en twitter, instagram (extra). bertine@aboutfashion.nl (ik had de tekst bijna kunnen kopieren haha!)

 23. beyoutifool says:

  Heel fijne winactie! Ik heb het erg druk op school en heb daarom nog niet veel tijd gehad om te bloggen. Nu heb ik eindelijk tijd om mijn gemiste posts in te halen waaronder ook deze 🙂 Ik zou graag meedoen met je winactie. Waarom ik zou willen winnen? Omdat mijn grijze fake allstars helemaal kapotgelopen zijn en ik graag opnieuw een paar leuke sneakers zou kopen 🙂 Ik heb alle verplichte stappen gedaan en ik volg je ook op Twitter.

 24. Anouk Donkers says:

  Ben ik nog op tijd…..?

  Wat leuk dat je deze mijlpaal met ons wil vieren! Super cool en het komt ook nog eens heeeel goed uit want ik heb écht een nieuw paar sneakers nodig dus dit shoptegoed kan ik maar al te goed gebruiken! Mijn voetjes blij en ik blij 🙂

  Ik volg je nu via Facebook, Bloglovin, Twitter en Instagram (noukxoxo).

  Liefs,
  Anouk
  (anoukdonkers1991)

 25. Roos Mussche says:

  Wou al wat eerder reageren maar was het helemaal vergeten. Ik maak graag kans op het shoptegoed omdat ik echt toe ben aan een nieuw paar sneakers. Mijn anderen zijn flink versleten. Ik volg je op facebook, bloglovin, twitter en instagram (roosmusschex) Ook heb ik het berichtje getweet op twitter.
  Groetjes,
  Roos

Comments are closed.