WIN | Make-up producten van KIKO #3

WIN | Make-up producten van KIKO #3
Het is feest, want mijn blog bestaat één jaar én ik heb de 450 volgers op Bloglovin behaald.  

Mijn blog was eigenlijk al in juli ‘jarig’, maar dat ben ik  – door de vakantie – helemaal vergeten. Oeps. Daarom is het nu dubbel feest. Om mijn volgers, trouwe bezoekers en alle andere mensen te bedanken die mijn blog bezoeken, heb ik een aantal winacties opgezet.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe winactie. Deze keer kun je een aantal mooie producten van KIKO winnen. Je kunt kans maken op een prachtige blush én een hele mooie paarse oogpotlood.

KIKO Liefde
Ik ben een grote fan van dit mooie merk. Ik vind hun producten heel fijn. Toen ik vorige week hoorde dat er in Nederland ook éindelijk een KIKO winkel komt, sprong ik een gat in de lucht. Ik ga niet elke maand naar het buitenland en wanneer je make-up online besteld, kan de kleur toch nét iets anders zijn. 
Wat moet je doen om kans te maken?

 • Diolifestyle op Bloglovin volgen,  
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Laat een reactie achter met je e-mailadres, én laat in de reactie ook weten welke stappen je gedaan hebt.

Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen

De winactie loopt tot woensdag 29 oktober 23.59

Succes!
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

35 comments

 1. Esther says:

  Gefeliciteerd met de 450 volgers en het eenjarig bestaan! Ik pas de winactie maar wens iedereen veel succes!

 2. Manon says:

  Ahh zo leuk en nog gefeliciteerd dat je blog een jaar bestond en met je volgers, ik vind Kiko zo mooi maar heb er nog niets van dus dit is een mooie kans, heb de verplichte dingen gedaan + volg je op Twitter, heb getweet en volg je op Instagram 🙂

 3. Denise says:

  Waaauw, wat een gave winactie! Stiekem heb ik als beautyblogger nog helemaal niets van Kiko, shame on me! Ik volg je overal al op (goed teken, haha!) en waag graag een kansje. Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com. Fingers crossed! <3

 4. Irene Niec says:

  Heel graag doe ik vandaag weer mee met de leuke winactie.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 5. beautylisz.com says:

  weer een super leuke win-actie! Ik doe meee 🙂
  Ik hou heel erg van KIKO. Ik volg je overal 🙂

 6. Lotje Janssens says:

  Wauw wat een gave winactie! Ik ben heel benieuwd naar de producten van KIKO! Ik volg je op Bloglovin, FB, Instagram en Twitter! Ook heb ik getweet XOXO

 7. Anoniem says:

  prachtig setje, ik doe zeker even mee
  like en share op fb
  volg op bloglovin
  volg op twitter en tweet geplaatst
  natsmi@live
  natasja emmen

 8. Petra says:

  gefeliciteerd met het eenjarige bestaan je van blog en met de 450 volgers….,
  wat een onwijs leuke actie,…ik doe heel graag mee…
  Ik heb alle verplichte stapjes gedaan en de post ook op facebook gedeeld…
  Groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com)

 9. Homemadepicturemania Sao Nonac says:

  Deze winactie sla ik over maar zal het wel voor je op diverse soc.med.k. voor je sharen 😉
  Ik wens iedereen veel succes!

 10. Kelly says:

  Oh, I looooove Kiko! Zulke mooie producten voor een goede prijs! Jammer dat hij nu nog alleen in het buitenland zit. Ik volg je op Bloglovin', Twitter en Instagram. En ik like je op Facebook!
  Mijn e-mail: kmorrenhof@gmail.com

 11. melissa1984 says:

  Wat een superactie. Ik doe graag mee. Ik volg je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 12. Anita H. says:

  Wist ik helemaal niet, dat KIKO ook naar Nederland komt. Over dit merk heb ik al veel gelezen. Heel benieuwd. Ik maak graag kans.
  sepia [at] home . nl

 13. Roos Mussche says:

  jaaa, ik ben grote fan van kiko. Ik volg je op facebook, instagram, bloglovin en twitter. (roosmusschex) Ook heb ik een berichtje op mijn twitter gezet 🙂
  Mijn email adres is: roosmussche@gmail.com
  Groetjes,
  Roos

Comments are closed.