5 dingen die je nog niet van mij wist

5 dingen die je nog niet van mij wist

Stiekem moet ik toegeven dat ik nogal een aantal merkwaardige trekjes heb. Ik vind bepaalde dingen lekker die andere mensen (meestal) niet lekker vinden, maar ik kan soms ook gewoon gekke dingen doen. Wil je wat meer over mij weten? Lees dan de onderstaande feitjes. 

Ik ben dol op koude doperwtjes
Schrik niet als je mij tegenkomt met een blikje doperwten die ik koud eet. Ik vind dat gewoon erg lekker. Vroeger was het nog erger, toen at ik dat ook wel eens op school of in de trein. Alleen kreeg ik regelmatig gekke gezichten en ben ik daar maar mee gestopt. 😉

Ik douche altijd met slippers aan
Tsja, wat kan ik hier over zeggen. Dit heeft voornamelijk met de hygiëne te maken. Op vakantie draag ik altijd slippers in de douche, omdat je nooit weet hoe goed er schoongemaakt is. Alleen in de douche bij mijn ouders draag ik geen slippers, voor de rest overal. Zelfs in mijn eigen (wel studenten) douche. Hopelijk komt daar straks verandering in als ik binnenkort ga samenwonen met mijn vriend. 

Ik kan niet goed stil zitten
Daardoor ben ik geen goede partner om samen uren te Netflixen, helaas. Ik heb geen rust om zo lang voor de televisie te zitten en niets te doen. 

Ik kan alleen goed geld uitgeven aan dingen die ik leuk vind
Yep. Het is absoluut geen straf om geld uit te geven aan kleding, schoenen, accessoires, make-up etc., maar geld uitgeven aan het huishouden, meubels en keukenspullen ben ik een stuk minder goed in.

Als ik teveel water drink krijg ik hoofdpijn
Raar, maar waar. Ik ben hiervoor zelfs door de medische molen gehaald heel wat jaartjes terug. Als ik teveel water drink, spoelen teveel goede stoffen weg en krijg ik ontzettende hoofdpijn. Goed om te weten. 

Wat voor een gek trekje heb jij? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. LiefsLaaura says:

  Koude erwtjes? Oh. Haha. Ik vind dat wel erg lekker in zo'n koude salade in de zomer. Jummm.

 2. Keybykim says:

  Leuk artikel zeg! Zelf maak ik altijd geluidjes bij alles wat ik doe, en ik hoor vaak van mensen dat dit grappig is haha.

 3. Sanne says:

  Koude doperwtjes? wat grappig haha! Alhoewel het volgens mij inderdaad best lekker is 🙂

 4. Rochella says:

  Hahahahah ik zal vast ook wel gekke dingen hebben, maar wat ik heel grappig vind is dat jij en mijn man beide met jullie slippers onder de douche gaan hahahahaha he is not alone hahahahaa

 5. Koude doperwtjes… Haha ieder z'n ding… Ik eet ze zelf liever als ze gekookt zijn… Gek ding over mij? Ik vind soms heerlijk om pindakaas met banaan op brood te eten 🙂

 6. Marsha von Winckelmann says:

  haha leuk om te weten, koude doperwtjes en slippers..tsja 😛 Iedereen heeft zo wel zijn dingen denk ik haha. -x-

 7. Alyssa says:

  Leuk om te lezen! Ik kan best uren tv kijken, maar ik kan dan letterlijk niet goed stilzitten, haha. Ik wissel elke paar minuten van houding 😛

 8. Karlien Vermeersch says:

  hehe grappig dat je met slippers doucht haha
  in de fitness en op reis snap ik dat wel, maar thuis aach

  liefs
  Karlien

Comments are closed.