5 dingen die je nog niet van mij wist

5 dingen die je nog niet van mij wist

Stiekem moet ik toegeven dat ik nogal een aantal merkwaardige trekjes heb. Ik vind bepaalde dingen lekker die andere mensen (meestal) niet lekker vinden, maar ik kan soms ook gewoon gekke dingen doen. Wil je wat meer over mij weten? Lees dan de onderstaande feitjes. 

Ik ben dol op koude doperwtjes
Schrik niet als je mij tegenkomt met een blikje doperwten die ik koud eet. Ik vind dat gewoon erg lekker. Vroeger was het nog erger, toen at ik dat ook wel eens op school of in de trein. Alleen kreeg ik regelmatig gekke gezichten en ben ik daar maar mee gestopt. πŸ˜‰

Ik douche altijd met slippers aan
Tsja, wat kan ik hier over zeggen. Dit heeft voornamelijk met de hygiΓ«ne te maken. Op vakantie draag ik altijd slippers in de douche, omdat je nooit weet hoe goed er schoongemaakt is. Alleen in de douche bij mijn ouders draag ik geen slippers, voor de rest overal. Zelfs in mijn eigen (wel studenten) douche. Hopelijk komt daar straks verandering in als ik binnenkort ga samenwonen met mijn vriend. 

Ik kan niet goed stil zitten
Daardoor ben ik geen goede partner om samen uren te Netflixen, helaas. Ik heb geen rust om zo lang voor de televisie te zitten en niets te doen. 

Ik kan alleen goed geld uitgeven aan dingen die ik leuk vind
Yep. Het is absoluut geen straf om geld uit te geven aan kleding, schoenen, accessoires, make-up etc., maar geld uitgeven aan het huishouden, meubels en keukenspullen ben ik een stuk minder goed in.

Als ik teveel water drink krijg ik hoofdpijn
Raar, maar waar. Ik ben hiervoor zelfs door de medische molen gehaald heel wat jaartjes terug. Als ik teveel water drink, spoelen teveel goede stoffen weg en krijg ik ontzettende hoofdpijn. Goed om te weten. 

Wat voor een gek trekje heb jij? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

9 comments

 1. Rochella says:

  Hahahahah ik zal vast ook wel gekke dingen hebben, maar wat ik heel grappig vind is dat jij en mijn man beide met jullie slippers onder de douche gaan hahahahaha he is not alone hahahahaa

 2. Marsha von Winckelmann says:

  haha leuk om te weten, koude doperwtjes en slippers..tsja πŸ˜› Iedereen heeft zo wel zijn dingen denk ik haha. -x-

 3. Karlien Vermeersch says:

  hehe grappig dat je met slippers doucht haha
  in de fitness en op reis snap ik dat wel, maar thuis aach

  liefs
  Karlien

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.