Instagram lately

Instagram lately

Met de uitspraak ‘beeld zegt meer dan 1000 worden’, ben ik het helemaal eens. Het is veel leuker om naar plaatjes te kijken, dan grote lappen tekst te lezen. Daarom deel ik mijn laatste en mooiste foto’s van mijn Instagram account. Volg je mij nog niet op Instagram? Dat kan hier

Het is heerlijk om je in te leven in die ene foto, maar ook om te dromen over plekken waar je ooit een keertje naar toe wil, een lekker recept en ga maar door. Ik ben dan ook niet voor niets verslaafd aan Pinterest. Ik kan uren doorbrengen om de mooiste foto’s te pinnen. 

Het hoogtepunt qua foto’s is toch wel het weekendje wintersport met mijn werk. Ik heb daar prachtige foto’s kunnen maken en natuurlijk heerlijk genoten van de sneeuw, het skiën  de Oostenrijkse schnitzels en natuurlijk de frittaten soep. Volgende week komt er een artikel online boordevol mooie foto’s van mijn tripje naar Kitzbühel.
Ben jij ook dol op foto’s?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Iep says:

    Wat een leuke foto's zeg! Ik ben ook helemaal dol op foto's maar hey wat wil je ook als fotografe hahah! Liefs Iep

Comments are closed.