8 x mooie zonnebrillen voor op je wishlist

8 x mooie zonnebrillen voor op je wishlist

Het is volop lente in Nederland (en voor mij al iets langer omdat ik natuurlijk in Barcelona woon), dus een mooie zonnebril heb je echt wel nodig. Niets is vervelender dan iedere keer te moeten knijpen met je ogen. Je krijgt er niet alleen rimpels van, maar het is ook niet prettig. Omdat je garderobe altijd wel een nieuwe zonnebril kan gebruiken, vind je hier 8 mooie zonnebrillen om mee te shinen deze zomer. Kijk je mee?

Mooie zonnebrillen voor dames

Zonnebrillen zijn er in allerlei maten en vormen. Je kunt bij de plaatselijke H&M voor een tientje al een zonnebril op de kop tikken, maar het is beter om iets meer geld te investeren. Je merkt het direct in de kwaliteit. Zelf heb ik paar jaar geleden een Ralph Lauren zonnebril gekocht. Een investering waar ik nog steeds elke dag profijt van heb. En daarnaast; mooie zonnebrillen voegen wel degelijk iets toe aan je outfit. Tip; kijk eens bij Mister Spex, ze verkopen heel veel mooie zonnebrillen.

10 x mooie zonnebrillen

|Polaroid zonnebril | Rayban zonnebril | Fossil zonnebril |CO optical zonnebril |Les Specs zonnebril |Blauwe Rayban zonnebril | Bruine gevlekte zonnebril | Crèmekleurige zonnebril |

Eyecatcher van je outfit

Naast het feit dat een zonnebril vooral een praktische functie heeft, zorgt een zonnebril er ook voor dat je een simpele outfit op een eenvoudige manier kunt opleuken. Of je nu een saaie oversized trui aantrekt of een zomerjas, met een mooie zonnebril ziet het er meteen heel anders uit. En daarnaast zorgt een zonnebril er ook voor dat je er on fleek uitziet. Met een zonnebril kun je je eventuele vermoeide ogen goed verbergen. Niemand die ziet dat je eigenlijk nog last hebt van een kater.

Sieraden hebben eigenlijk dezelfde werking als een zonnebril. Met sieraden kun je ook een simpele outfit eenvoudig opleuken. Dit zijn mijn favoriete webshops met minimalistische sieraden.

Andere toffe webshops om mooie zonnebrillen te bestellen zijn o.a. ASOS (love it!), NA-KD en Brandfield.

Waar shop jij het liefst mooie zonnebrillen?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. Darina says:

    Mooie zonnebrillen, vooral de creme kleurige. Ik heb vorig jaar in Frankrijk een hele mooie zonnebril gekocht en ben er zó blij mee.

Comments are closed.