Blue Sunglasses | Hip de zomer in

Blue Sunglasses | Hip de zomer in

Vorige week bezorgde de postbode een heel leuk pakketje. In dit pakketje zat een mooie avatar zonnebril. Deze zonnebril lijkt veel op een RayBan, maar hij is van het merk Sinner. 
Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke zonnebril totdat ik deze look-a-like RayBan tegenkwam. Een echte RayBan vind ik simpelweg te duur. Zoveel draag ik een zonnebril toch niet en meestal ben ik na een seizoen alweer uitgekeken op de kleur of het model. Hoewel ik deze zonnebril helemaal hip Ên trendy vind, hoop ik er ook meer plezier van te hebben.

Hip de zomer in!
Tijdens mijn zoektocht naar een mooie, hippe Ên trendy zonnebril kwam ik op de website van zonnebrillen.com terecht. Deze website staat boordevol prachtige zonnebrillen van allemaal verschillende merken. 
Mijn oog viel op deze prachtige zonnebril. Ik ben verliefd geworden op de prachtige blauw/paarse glazen Ên op die stang boven de glazen. Ik let altijd op elk klein detail en dit detail vind ik stoer. In de webshop staan een heleboel mooie zonnebrillen waar iedereen wel kan slagen. 

 Wat voor een zonnebril daag jij?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

  1. Sara says:

    Ahh die is leuk! Prachtige kleur! Naar mijn gevoel kan iedereen wel een pilotenbril hebben, staat je daarom erg mooi 🙂 Zelf draag ik het liefste een pilotenbril van de H&M!

    Liefs, Saar.

  2. Dorien says:

    Oh jeetje, ik zie dat ik de enige ben maar ik vind het echt een lelijk ding! Maar als jij er weg van bent moet je hem natuurlijk dragen 😉 !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.