Blue Sunglasses | Hip de zomer in

Blue Sunglasses | Hip de zomer in

Vorige week bezorgde de postbode een heel leuk pakketje. In dit pakketje zat een mooie avatar zonnebril. Deze zonnebril lijkt veel op een RayBan, maar hij is van het merk Sinner. 
Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke zonnebril totdat ik deze look-a-like RayBan tegenkwam. Een echte RayBan vind ik simpelweg te duur. Zoveel draag ik een zonnebril toch niet en meestal ben ik na een seizoen alweer uitgekeken op de kleur of het model. Hoewel ik deze zonnebril helemaal hip én trendy vind, hoop ik er ook meer plezier van te hebben.

Hip de zomer in!
Tijdens mijn zoektocht naar een mooie, hippe én trendy zonnebril kwam ik op de website van zonnebrillen.com terecht. Deze website staat boordevol prachtige zonnebrillen van allemaal verschillende merken. 
Mijn oog viel op deze prachtige zonnebril. Ik ben verliefd geworden op de prachtige blauw/paarse glazen én op die stang boven de glazen. Ik let altijd op elk klein detail en dit detail vind ik stoer. In de webshop staan een heleboel mooie zonnebrillen waar iedereen wel kan slagen. 

 Wat voor een zonnebril daag jij?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Priscilla says:

  Leuke bril! Ik draag er gewoon een van een paar euro van H&M ik heb er verschillende kleuren van.

 2. Alexa Op 't Land says:

  Wat een leuke zonnebril vindt vooral die spiegelreflex glazen heel leuk!

 3. Lizzy says:

  Wat een onwijs toffe zonnebril! Eens wat anders dan de standaard zonnebrillen! De kleur is leuk! Staat je goed! 🙂

 4. Sara says:

  Ahh die is leuk! Prachtige kleur! Naar mijn gevoel kan iedereen wel een pilotenbril hebben, staat je daarom erg mooi 🙂 Zelf draag ik het liefste een pilotenbril van de H&M!

  Liefs, Saar.

 5. Dorien says:

  Oh jeetje, ik zie dat ik de enige ben maar ik vind het echt een lelijk ding! Maar als jij er weg van bent moet je hem natuurlijk dragen 😉 !

Comments are closed.