Trend | Summer Blue

Trend | Summer Blue
Tijdens mijn zoektocht naar leuke webshop boordevol mooie spulletjes, kwam ik de webshop Allemachtig Prachtig tegen. Ik ben verliefd op de prachtige accessoires die er in de webshop worden aangeboden. Je vindt er niet alleen accessoires voor jezelf, maar ook kun je je huis pimpen met de hipste items. 
Summer Accessoires in alle kleuren van de oceaan
Is een bikini het enige item waarmee de blits gemaakt kan worden op het strand? Zeker niet, denk aan accessoires zoals oorbellen, mooie armbandjes, handige etuitjes voor de zonnebrandcrème, telefoon en andere basics én luchtige shawls die stijlvol te dragen zijn bij een zomerse lunch, maar die ook als pareo dienen!
Alle mooie accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende trendy pasteltinten, felle kleurtjes, maar ook in alle nuances die de oceaan laat zien. Hieronder heb ik de leukste items op een rij gezet die qua sfeer én kleur bij deze warme dagen passen.

 Wat vinden jullie van de sieraden?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. Pinkit puntnl says:

    Deze trend heb ik nog niet helemaal door gehad blijkbaar maar het is in ieder geval wel een mooie kleur x

Comments are closed.