Cactus oorbellen, sterretjes telefoonhoesje & meer

Cactus oorbellen, sterretjes telefoonhoesje & meer

Vrouwen en sieraden, dat is hetzelfde als schoenen. Je kunt er geen genoeg van krijgen. Mijn moeder zegt iedere keer dat ik een winkel kan beginnen, want ik heb zóveel. Persoonlijk vind ik het wel meevallen. Ik vind het leuk om sieraden te dragen die passen bij mijn outfit. Daarnaast gooi ik sieraden die ik voor een paar tientjes gekocht (of gekregen) heb en er niet meer goed uitzien, ook makkelijk weg. Dus eigenlijk valt het best mee! (: Kijk je mee naar mijn nieuwe goodies?

Sieraden zijn hebbedingetjes

Een paar weken geleden lag er weer een tof pakketje in de brievenbus. Deze keer met mooie sieraden én een super tof telefoonhoesje van My Jewellery. Naast toffe sieraden verkopen ze ook leuke telefoonhoesjes en kledingstukken. Hoewel ik de webshop al langere tijd kende, shopte ik er maar weinig. Toevallig attendeerde een vriendin mij op hun winkel die sinds kort geopend is. Ik was wel benieuwd en bezocht regelmatig hun webshop en werd overspoeld door allerlei toffe items. Hieronder show ik mijn nieuwe items.IMG_1649-1 Cactus oorbellen, sterretjes telefoonhoesje & meer 2017-01-07 14.20.26 Cactus oorbellen, sterretjes telefoonhoesje & meer 2017-01-07 14.25.03 Cactus oorbellen, sterretjes telefoonhoesje & meerZoals je waarschijnlijk begrijpt, ben ik super blij met deze nieuwe items! Vooral de sterretjes oorbellen vind ik tof. Hoe meer oorbellen, hoe meer je kunt afwisselen en sterretjes zijn hip. Ik heb ondertussen al een hele verzamelijk aan items met sterretjes, zo leuk! De komende tijd zul je deze sieraden en uiteraard mijn telefoonhoesje nog wel vaker voorbij zien komen op mijn blog, want ik ben fan!

Het leuke eraan is, dat ik een conceptstore gevoel krijg bij de webshop. En zoals jullie weten, als ik ergens dol op ben, zijn het wel conceptstores. Naast juwelen verkopen ze nog veel meer accessoires. Vergeet niet een kijkje te nemen in de webshop, want het zijn leuke items!

Wat vind je van mijn nieuwe items?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

 1. Eva says:

  Die cactus oorbellen zijn heel tof! En het telefoonhoesje vind ik ook mooi 🙂 En het is zo waar dat je van schoenen en accessoires nooit genoeg hebt, tassen zijn ook een zwak voor mij. Daarvan is er ook nooit eentje hetzelfde <3

 2. Joyce rdt says:

  Leuk heh dat My Jewellery, ik ben ook echt fan. Te leuke (betaalbare!) spulletjes. Liefs.x

 3. Fleur says:

  Wat een schattige oorbelletjes! Het hoesje vind ik ook wel cool! Ik ben wel van die hoesjes die nog een beetje transparant zijn:).

 4. Eva says:

  Die cactusoorbellen, wauw! Die zijn zo schattig! Leuk trouwens dat je een hoesje met sterretjes hebt nu, ik zag laatst dat een sterretjespatroon in is (maar dan bij kleding natuurlijk) 🙂 Je blog is trouwens echt superleuk en ik vind je header echt zó mooi!

  Liefs!

 5. Alexandra • ilumuoti says:

  Oeeh, leuke nieuwe items! Je telefoonhoesje vind ik echt heel leuk! 🙂

  xx Alex

 6. Priscilla says:

  Ik vind beide oorbellen tof. Die ringetjes doen me denken aan oorbellen die ik vroeger had maar helaas ben kwijt geraakt. Die cactusjes zijn ook tof!

 7. Daniëlle says:

  Waah wat onwijs leuk! Het telefoonhoesje vind ik echt onwijs leuk! Wat een lieve oorbellen zeggen, cactussen zijn so cute <3

Comments are closed.