Happy Moments | Sneeuw, lekkere hapjes & Kaboom hotel

Happy Moments | Sneeuw, lekkere hapjes & Kaboom hotel

Het is maandag, tijd om mijn week met jullie te delen. Alleen gaat vanaf vandaag het roer om. Sinds ik fulltime werk, is mijn leven niet meer zo spannend als voorheen. Ik kom door de week niet meer bij hippe hotspots, leuke eettentjes of andere mooie Instagram waardige plekjes. Soms vind ik mijn leven best saai. Vooral door de week, want het ritme is elke week hetzelfde. Werken – eten – bloggen – slapen en weer door..! Hierdoor vond ik mijn Happy Moments artikelen saai worden. Vanaf deze week ga ik het anders aan pakken. Kijk maar mee!

Voortaan ga ik niet meer vertellen dat ik allemaal gedaan heb in die week, maar ga ik mijn Happy Moments van die week delen. De lichtpuntjes en de (kleine) fijne dingen die ik die week meegemaakt hebt. Minder saai dan voorheen, maar hopelijk wel een artikel vol positiviteit. Laat we beginnen!7k_4g7zyog8-tim-gouw

 • Sneeuw 

Als klein kind als was ik al een grote fan van sneeuw. Sneeuw heeft iets romantisch. Ik vond het dan ook heel leuk dat het zaterdag zo hard sneeuwde. Het liefst wil ik dan een grote sneeuw wandeling maken, zodat je de sneeuw onder je voeten voelt knarsen. Helaas bleef de sneeuw niet liggen, maar ik vind het wel een mooi uitzicht. Zaterdagavond om 22.00 heb ik mijn vriend zo gek gekregen om nog even een stukje te gaan wandelen omdat er net verse sneeuw was gevallen. FullSizeRender

 • Lekker eten

Afgelopen week had ik twee nieuwjaarsborrels: een van mijn werk en een van een klant. Super leuk, want tijdens borrels wordt je in de watten gelegd en zijn er altijd lekkere hapjes. Zo at ik overheerlijke dim sum balletjes (Chinese gehaktballetjes) en overheerlijke Chinese tomatensoep, maar ook zelf gemaakte bitterballen, ansjovis salade en nog veel meer. Love it!

 • Kaboom hotel 

Jaaaa, ik heb iets heel tofs op de planning staan. Over een maand ga ik namelijk een nachtje slapen in het Kaboom hotel in Maastricht. Voor degene die mij al langer kennen, weten dat ik in de buurt van Maastricht opgegroeid ben. Dus stiekem vind ik het heel leuk om daar een nachtje te logeren. Mijn missie is om allerlei toffe hotspots te ontdekken. Ik heb er zin in!IMG_5222Mijn doel voor 2017 is elke maand op citytrip en de eerste drie maanden zijn al gecoverd. Zó’n zin in! Je kunt mij niet blijer maken dan mij vertellen dat ik weer op reis mag. Alleen is het dan wel zo handig om de beschikking te hebben over een goed koffer en en goede tas, want maakt het reizen een stuk comfortabeler. Om zoveel mogelijk te kunnen genieten van mijn reis, wil ik het liefst zo goedkoop mogelijk of met een kortingscode mijn vluchten en verblijf boeken, maar ook mijn koffer en tas. Des te meer kan ik vertoeven op de meest mooie plekjes!

 

Wat was jouw Happy Moment van de afgelopen week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Darina says:

  Mooie momentjes en leuke vooruitzichten! Ik vind Maastricht echt een geweldige stad! Als het weer beter wordt, wil ik er een weekendje naar toe.

 2. Joyce rdt says:

  Leuk lijstje meid! Wat goed om te lezen dat je eerste 3 maanden al geregeld zijn mbt je goede voornemen, tikkeltje jaloers hier hoor ;).
  Ik ben erg benieuwd naar je ervaring in het Kaboom hotel en je Mestreech tips :). Liefs.x

 3. Lizette says:

  Fijne happy moments! Ik ben geen fan van sneeuw, maar het heeft inderdaad wel iets romantisch. En mooie doelstelling voor 2017. Ik ben benieuwd waar je allemaal heen gaat. Het Kaboom hotel in Maastricht lijkt me leuk.

 4. Arjanne says:

  Wat een leuke twist aan je artikelen! De sneeuw maakte (eeh, maakt. Doet-tie nog steeds!) mij ook echt blij!

 5. Manon says:

  Ik vond de sneeuw vrijdag niet zo leuk, maar meer omdat ik half 6 de deur uit moest naar werk haha. Voor de rest vind ik het erg mooi

 6. Lifeaholic.nl says:

  Wauw wat een super gaaf doel om elke maand op citytrip te gaan! (Stiekem beetje jaloers… haha!)
  Enjoy! 😀

 7. Roos says:

  Wat een fijn lijstje! Leuk doel ook om iedere maand op citytrip te gaan, misschien moet ik dat ook maar in gaan voeren..

 8. Priscilla says:

  Ik herken me erg in je intro. Ik werk sinds vorig jaar ook fulltime en merk inderdaad dat m’n leven een stuk minder spannend is. Je kunt gewoon minder makkelijk impulsief dingen ondernemen. Jammer, maar ach… werken is ook leuk 🙂

Comments are closed.