11 x zwarte veterboots voor dames

11 x zwarte veterboots voor dames

Het is eindelijk zomer in Nederland en dus de hoogste tijd om je mooie zwarte veterboots uit de kast te trekken. Nu denk je misschien waarom zou ik in hemelsnaam veterboots dragen als de mussen van het dak vallen? Nou veterboots kun je ideaal combineren onder een rokje of een jurkje. Een rok of jurkje kan soms net iets té tuttig zijn, maar door het te combineren met veterboots creëer je een stoere look! Aangezien het op dit moment sale is en er eigenlijk altijd wel een reden te bedenken is om jezelf te verwennen, heb ik de leukste zwarte veterboots voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Comfortabele schoenen

Eerlijk is eerlijk: de zomerse espadrilles of gouden loafers zien er heel leuk uit, maar ze zijn niet comfortabel om op te lopen. Althans niet als je na het avondeten nog een rondje wilt lopen en op het strand zijn ze ook niet heel comfortabel.

Als je schoenen wilt die niet alleen lekker lopen, er leuk uitzien en welke je ook nog eens prima kunt dragen in de zomer, kom je als snel uit op sneakers of veterboots.

11 x zwarte veterboots voor dames
1234567891011

De keuze is reuze

Je hoeft maar een willekeurige zoekopdracht te geven aan Google of je wordt overspoeld door zwarte veterboots. Je hebt ze in alle soorten en maten. Om je een klein beetje te helpen, deel ik hieronder mijn 11 favoriete zwarte dames veterboots van Omoda. Een aantal zijn in de sale, dus waar wacht je nog op?!

Zelf heb ik recent nieuwe zwarte veterboots van Fred de la Bretonière gekocht die ik nu al een paar aangetrokken heb onder een jurkje.

>> 5 x lekkere koffietentjes in Amersfoort

Goedkoop is duurkoop

Het klinkt misschien gigantisch oubollig, maar ik ben op dit moment op een bepaalde leeftijd gekomen (28, uhg…) dat ik inzie dat ik beter twee paar goede, leren schoenen kan hebben in plaats van 10 paar schoenen die na een seizoen opgedragen zijn.

Daarom investeer ik liever in een paar goede schoenen, zodat ik vooruit kan de komende jaren. Zo heb ik – zo’n zes jaar geleden – leren veterboots gekocht die ik nog steeds draag. Ze zijn wel een beetje afgesleten, maar lopen nog steeds top en ik kan ze nog steeds naar kantoor aan. Zo zie je maar dat de investering zich terugverdient. 😉

Welke zwarte veterboots zijn jouw favoriet?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.