Crush | Colorful Watches

Crush | Colorful Watches

Zoals ik wel vaker doe, was ik gisteravond weer een lekker aan het rondneuzen op het internet. Webshops bekijken, ideeën op doen, foto’s bekijken etc. Een heerlijke bezigheid vind ik dat. Tijdens mijn zoektocht naar leuke spulletjes, kwam ik deze mooie horloges tegen. Ik werd meteen opslag verliefd. Ik vind ze écht heel tof en ze zien er hip uit door de pastel kleuren. Ook vind ik de verschillende patroontjes in het klokje zelf erg mooi, daarbij is het bandje van de horloge van leer. Dit horloge kan zeker een outfit compleet maken. Daarom dat ik deze horloges dan ook graag aan mijn collectie wil toevoegen. 

Alleen wáár of wélke eBay verkoper verkoopt deze mooie horloges? Ik kan namelijk nergens vinden wie deze mooie horloges aanbiedt. Ik ben verliefd en wil ze heel graag kopen..

Weten jullie wíe deze horloges verkoopt op eBay?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

15 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.