Outfit of the day | Blue Glitter

Outfit of the day | Blue Glitter
Ik heb weer een nieuwe outfit of the day voor jullie. Zoals jullie misschien al merken staan er de laatste tijd weer een aantal nieuwe outfits online en dat vind ik leuk. Soms is het lastig om een fotograaf te vinden, maar de laatste tijd maken mijn lieve vriend en moeder steeds vaker foto’s. 
Afgelopen week ben ik op ontdekkingstocht gegaan in mijn eigen kledingkast om te kijken wat voor een zomer spullen ik ook alweer had. Daar kwam ik ook deze top tegen. Ik kocht hem 4 jaar geleden bij de American Today in drie verschillende kleuren. Ik heb hem al heel veel gedragen, alleen lag ik hij achter in mijn kledingkast waardoor ik hem alweer een tijdje niet ‘gezien’ had. Het leek mij leuk om hem te combineren met dit jasje. Door de glitter strik die op de top is geborduurd ziet het er feestelijk uit. 

Blazer: Silver Creek
Top: American Today
Broek: Esprit
Schoenen: Tommy Hilfiger
Wat vinden jullie van deze outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

11 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.