Outfit of the day | Blue Glitter

Outfit of the day | Blue Glitter
Ik heb weer een nieuwe outfit of the day voor jullie. Zoals jullie misschien al merken staan er de laatste tijd weer een aantal nieuwe outfits online en dat vind ik leuk. Soms is het lastig om een fotograaf te vinden, maar de laatste tijd maken mijn lieve vriend en moeder steeds vaker foto’s. 
Afgelopen week ben ik op ontdekkingstocht gegaan in mijn eigen kledingkast om te kijken wat voor een zomer spullen ik ook alweer had. Daar kwam ik ook deze top tegen. Ik kocht hem 4 jaar geleden bij de American Today in drie verschillende kleuren. Ik heb hem al heel veel gedragen, alleen lag ik hij achter in mijn kledingkast waardoor ik hem alweer een tijdje niet ‘gezien’ had. Het leek mij leuk om hem te combineren met dit jasje. Door de glitter strik die op de top is geborduurd ziet het er feestelijk uit. 

Blazer: Silver Creek
Top: American Today
Broek: Esprit
Schoenen: Tommy Hilfiger
Wat vinden jullie van deze outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Dagmar Valerie says:

    Waauw mooi gecombineerd! En wat een heerlijke blazer, staat je leuk lief!

Comments are closed.