Dé hotspots van Barcelona

Dé hotspots van Barcelona
Tijdens mijn verblijf in Barcelona stuitte ik op het feit dat Barcelona hipper is dan ik dacht. Ik heb ontzettend veel leuke en hippe plekjes gezien die ik graag met jullie wil delen. Zelf vind ik leuk om allerlei toffe hotspots te bezoeken in plaats van de toeristische plekjes waar iedereen zit en waar je ook nog een veel meer geld moet neertellen dan dat het eigenlijk waard is. Kijk je snel mee..?

Ik begin met Café Cometa. Dit ontzettende toffe plekje lag in dezelfde straat als The Juice House, de tweede hotspot. Café Cometa is een hippe plek waar veel mensen komen voor zakelijke afspraken, een drankje komen doen of gaan werken achter hun laptop of gewoon komen voor de gezelligheid. De inrichting zag er ontzettend leuk en kleurrijk uit. Iets waar ikzelf wel van houdt. Op de eerste verdieping was een grote werkplek gecreëerd en waar je rustig achter je laptop kon werken. Opvallend was dat de keren dat ik er was áltijd andere mensen zaten die allemaal in het bezit waren van een Apple computer. Deze hotspot is een absolute aanrader. Café Cometa – Carrer del Parlament, 20 Barcelona.

De tweede hotspot is The Juice House. Dit cafeetje ligt in een gezellige straat vol met allerlei andere leuke plekjes. Het is een clean-eating house. Dat houdt in dat alles veganistisch is. Niet dat ik veganistisch ben, maar ik kwam er langs en vond het er tof uitzien dus besloot naar binnen te gaan. Het was een hele mooie plek die heel leuk ingericht was. Ik bestelde een verse limonade van aardbeien, gember en citroen. Hoewel de smaak een beetje apart was, smaakte het wel erg goed. The juice house – Carrer del Parlament, 12 Barcelona.

De derde hotspot was Café Cosmo. Ook dit was weer een hip en trendy cafeetje waar je heerlijk kon lunchen, gezellig iets kan drinken of gewoon kon werken achter je laptop. Deze plek was heel bekend, want iedere keer dat ik er was, was het het heel druk. Desalniettemin zeker een plekje die je moet bezoeken als je in Barcelona bent en op zoek bent naar een leuke plek om te lunchen of op het terras te zitten. Café Cosmo – Carrer Enric Granados, 3 Barcelona.

De vierde hotspot is Bacoa. Bacoa is een restaurant waar je zowel voor de lunch als voor het avondeten goed terecht kunt. Ze hebben een uitgebreid burger assortiment. De burgers zijn gemaakt van goed vlees en alles in het restaurant is ecologisch. Dit restaurant ligt op verschillende plaatsen in Barcelona en één keer in Madrid. Ik heb hier één keer gesmuld van een overheerlijke hamburger. Ik heb er spijt van dat ik er niet vaker ben geweest. Het waren écht goede burgers. Bacoa – Ronda de la Universitat, 31 Barcelona. 

De vijfde hotspot is Café 365. Dit is een combinatie tussen een bakker en een cafeetje. Je kunt zowel broodjes en gebak meenemen, maar het is ook mogelijk om plaats te nemen in het cafeetje. Hoewel het er niet persé heel mooi uitziet, is het gebak dat ze verkopen wel ontzettend lekker. Een van de beste bakkers die ik tot nu toe in Spanje ben tegen gekomen. ook Café 365 vind je op verschillende plekken in de stad. Café 365 – Carrer dels Tallers, 71 Barcelona.

Bezoek jij ook wel eens écht hotspots? 
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Sabsstyle says:

  Leuke tips! Over een maandje ben ik ook in.Barcelona namelijk, schrijf deze leuke hotspots meteen op, thnx!!

 2. He Dick says:

  chichandbagnews http://www.chichandbagnews.com
  2015chichandbag http://www.2015shoplvbags.com
  lv handbag shop  http://www.2015chichandbag.com
  louisvuittonstore  http://www.2015lvhandbagshops.com
  charming bagshops http://www.2015louisvuittonshop.com
  michaelkorsmks http://www.backpackbagchanels.com
  parajumpersoutletcollection
  chanelshops  http://www.michaelkorsmks.com
  shopslvbag  http://www.hollisteroutletestore.com
  cocobagsale  http://www.parajumpersoutletcollection.com
  cocobag absolutely stunning http://www.lvbagukshop.com
  cocobagsaleonline http://www.2015chanelshops.com
  jacketsalemalls hot sell http://www.2015cocobag.com
  Love your handbag http://www.2015shopslvbag.com
  bagoutlet http://www.2015louisvuittonlvbag.com
  globalhandbag  http://www.2015cocobagsale.com
  Like your style!Click us with popular fashion accessories
  tophandbag  http://www.2015baglvlouisvuitton.com
  louisvuittonhandbag http://www.2016bagshop.com
  Exquisite luxurylv http://www.2016handbag.com
  bagshoeshop http://www.cocobagsaleonline.com
  monclershopitaly http://www.onlinecocobag.com
  louisvuittonshop http://www.jacketsalemalls.com
  nobiscashops http://www.monclerujacket.com

Comments are closed.