De mooiste Kerst jurkjes voor dit jaar!

De mooiste Kerst jurkjes voor dit jaar!
Nog héél even en dan is het Kerst. Stiekem ben ik dol op deze leuke en vooral gezellige tijd van het jaar. Ik vind het heerlijk om het thuis gezellig te maken, overal kaarsjes aan te maken en de kerstboom op te zetten. Daarnaast is het natuurlijk heel leuk om buiten overal de kerstversiering te zien. Maar nu is het tijd voor de de leukste én mooiste Kerst jurkjes. Kijk je mee..?
Tijdens de Kerst mag je outfit nét dat beetje meer. Wat glitters hier en daar is niet verkeerd. Zelf heb ik dit jaar een tof glitterrokje gekocht dat ik op veel manieren kan combineren. Omdat ik een glitterrokje met een glittertopje een beetje te veel vind, wil ik hem combineren met een effen, maar toch feestelijke top. Naast glitter ben ik ook dol op kant. Ook dat ziet er net een beetje feestelijker uit!


De mooiste Kerst jurkjes

Het enige nadeel van Kerst jurkjes is dat ze meestal kort zijn en ook vaak geen mouwen of met korte mouwen hebben, terwijl Kerst toch echt in de winter valt. Helaas ben ik een koukleum eerste klas en wil ik het liefste een wollen vest of trui over mijn jurkje dragen, alleen dat is natuurlijk niet mooi want dan is het hele effect van het jurkje weg. Daarom dat ik op zoek ben naar een mooi, maar ook een feestelijk vest van de C&A, zodat ik mijn jurk alsnog mooi kan dragen en ik het niet koud hoef te hebben.

Heb jij je kerst jurkje voor dit jaar al gescoord?
Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

10 comments

  1. Mariska says:

    Dat derde jurkje, auberginekleurig met die glitters, zoiets is nou echt mijn ding! Het zijn allemaal mooie jurkjes trouwens 🙂 Ik trek eigenlijk alleen met oud en nieuw een jurkje aan! Met kerst doe ik aan een blazer en nette broek.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.