Outfit of the day | Mijn nieuwe, grijze teddy beer

Outfit of the day | Mijn nieuwe, grijze teddy beer
Een paar weken geleden kwam de postbode een leuk pakketje brengen. In dat pakketje zat dit heerlijke oversized fluffy vest. Je begrijpt het al, liefde op het eerste gezicht. Als echte koukleum ben ik maar al te blij met zo’n heerlijk, warm en vooral zacht vest als dit. Ik denk dat ik hem zelfs als jas in het voorjaar zou kunnen dragen zo dik is die.
Vorig jaar rond deze tijd kocht ik ook zo’n soort vest, maar dan in het rood. Dit vest kocht ik bij de Costes en daar ben ik nog steeds heel blij mee. De afgelopen winter heb ik zo’n beetje gewoond in dat vest. Ik ben dan ook heel blij dat ik nu een nieuwe heb, die heel veel lijkt op die die ik al heb. Dit heerlijke vest bestelde ik in de webshop van SheIn. Een webshop die ik nog niet kende, maar wel heel veel leuke dingen verkoopt. Ik raad je aan om een keer een kijkje te nemen, omdat ze heel veel modieuze items verkopen tegen een relatieve lage prijs. 

Vest: SheIn
Top: WE
Broek: Calzedonia
Schoenen: SPM
Het nadeel aan dit vest is dat het lijkt alsof je opeens 10 kilo bent aangekomen. Dat komt omdat het vest van zichzelf ervoor zorgt dat je wat dikker lijkt, maar als je hem ook nog eens een maat grote draagt, lijkt het nóg groter. Zelf schrok ik een beetje van de foto’s, maar gelukkig is het het vest en ben ik in werkelijkheid niet aangekomen. 😉
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Lonneke says:

    Zulke vesten zijn volgens mij heerlijk comfy! Ik kan me wel voorstellen dat je er momenteel in woont.

Comments are closed.