Dé schoenen trends AW 17/18

Dé schoenen trends AW 17/18

Dat de herfst langzaamaan zijn intrede doet, hoef ik vast niet meer te vertellen. Het wordt steeds vroeger donker, het wordt kouder en de ramen zijn weer beslagen in de ochtend. Ik ben een echte zonneaanbidder. Het gevoel dat de zon op mijn gezicht schijnt, de geur van zonnebrand én het geluid van de zee is voor mij een ultiem geluksmoment. Toch heeft de herfst ook wel zijn charme. Ik vind het heerlijk om met een dekentje op de bank te zitten, kaarsjes aan te maken en liters thee te drinken. Daarnaast heeft een nieuw seizoen ook nog een ander lichtpuntje: het is weer tijd om nieuwe items te shoppen, want hállo nieuwe collecties.

Schoenen trends AW 17/18

De winkels liggen vol met de nieuwste schoenen collecties en I like it! Een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben, maar ooh my wat zien die nieuwe collecties er goed uit. Ik roep het vast elke keer weer, maar ik ben impressed. Het liefste schaf ik een hele nieuwe schoenen garderobe aan, maar dat lijkt mij niet zo verstandig voor mijn portemonnee. Het verbaast je waarschijnlijk niet dat ik al een halve schoenen winkel heb. 👻

 

Zwarte lakleren laarsjesGroene suéde laarsjesSlangenleren laarsjesRode velvet laarsjesKobalt blauwe laarsjesVeterschoenenEnkellaarsjes met studs

 

 

Zwarte enkellaarsjesZwarte veterschoenenPolka dots enkellaarsjeLakleren bootsStar bootsLuipaardprint bootsEnkellaarsjes met gouden detailLaat de herfst maar komen!

Het leuke aan een nieuw seizoen, betekent dat je nieuwe items mag shoppen. Zelf ben ik op zoek naar een nieuwe winterjas, want die is echt aan vervanging toe. Daarnaast vul ik mijn schoenen garderobe ook maar al te graag aan met een paar nieuwe laarzen. Hoewel je vroeger vaak lange laarzen zag, is dat tegenwoordig niet meer zo. Het zijn vaak korte, enkellaarsjes in allerlei patroontjes. De schoenen trends van AW 17/18 zijn de lakleren boots, de boots met sterretjes of polka dots en de velvet boots mogen niet ontbreken. Mijn favoriete schoenen die heel hoog op mijn wishlist staan, zijn de veterschoenen met koperen details van Nubikk. Ik denk dat ik deze maar eens ga passen..

Welke schoenen staan er op jouw schoenen wishlist?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Darina says:

    Een mooie selectie schoenen! Ik hou van de zwarte laarsjes. Passen overal bij!

  2. Joyce rdt says:

    Ohh jaa ik kan ook genieten van een dekentje en een emmer thee, love it! Toevallig heb ik vorige week nieuwe schoenen gekocht, eindelijk weer dichte schoenen met een lekkere hak haha. Liefs.x

Comments are closed.