Diolifestyle viert feest | Nieuwe lay-out, 1000 artikelen én drie-jarig bestaan

Diolifestyle viert feest | Nieuwe lay-out, 1000 artikelen én drie-jarig bestaan

Yay! Je leest het goed! Het is drie keer feest! Waarom? Zoals je kunt zien is mijn blog in een nieuw jasje gestoken. Ik heb ein-de-lijk de stap gezet om over te stappen naar WordPress én daar hoorde uiteraard een nieuwe lay-out bij. Daarnaast heb ik de mijlpaal bereikt van 1000(!) artikelen. Ja, je leest het goed. In de afgelopen jaren heb ik al heel wat blogposts geschreven. Als laatste viert mijn blog een feestje, want ik blog drie jaar. Oké, mijn blog bestond eigenlijk in juli van dit jaar al drie jaar, maar omdat ik de afgelopen tijd zo’n beetje elke vrije minuut in de Lifestyle Factory Market heb gestoken, was dit wel een mooi moment om deze drie mijlpalen samen te pakken. Drie keer hoera!2016-10-22-15-08-46-2

Een nieuwe lay-out

Je hebt het vast wel gemerkt. De afgelopen maanden was mijn blog niet zo gestructureerd als voorheen. Er kwamen niet meer elke week nieuwe artikelen online en als er wel een artikel online kwam, was het niet op het reguliere tijdstip, maar random op de dag. Naast het feit dat de frequentie een stuk lager was, was ik ook minder aanwezig op social media. Dat is nu verleden tijd. De Lifestyle Factory Market was een groot succes. Dat betekent dat ik vanaf nu weer veel meer tijd heb om leuke dingen te doen en o.a. weer flink aan de slag te gaan met mijn blog en daar heb ik zin in! Stiekem heb ik het best gemist! Bereid je voor, want voor de komende tijd staat er weer een bak aan nieuwe artikelen klaar!

2016-10-22-15-01-401000 artikelen

Geloof jij het? Er staan al maar liefst 1000(!) artikelen online. De afgelopen jaren heb ik al zoveel content geproduceerd dat ik er een boek mee kan vullen. Stiekem een heel gek idee. Hoeveel tijd heb ik al besteed aan mijn blog? Ik gok heel veel, maar dat is niet erg. Mijn blog is mijn uitlaatklep en ik vind het heel leuk om te doen. Dus als het aan mij ligt komen daar zeker nog 1000 artikelen bij.

Diolifestyle viert feest

Het is inderdaad alweer even geleden, maar in juli werd mijn blog alweer drie jaar. Door de drukte heb ik er toen geen aandacht aanbesteed, maar helemaal vergeten ben ik het niet. Drie jaar geleden begonnen als hobby en dat is het nog steeds, maar ‘o’ wat vind ik het toch leuk om te doen. En wat heb ik fantastische dingen mogen meemaken voor mijn blog. Laatst nog in september toen ik op persreis naar Londen(!) ging. Ik bedoel maar. Hoé gaaf is dat. Naast een reisje naar Londen zijn er genoeg andere gave dingen die er door mijn blog op mijn pad zijn gekomen. Ik heb er niet alleen heel veel van geleerd, maar ik heb ook prachtige spullen mogen ontvangen en veel mensen leren kennen. Ik ben dan ook meer dan dankvoor voor alle gave dingen die er door mijn blog op mijn pad zijn gekomen.

Hoe nu verder…?

Je zult je vast afvragen, wat gaat er dan veranderen? Naast de overstap op WordPress en een nieuwe lay-out, vinden er ook inhoudelijk een aantal veranderingen plaats. Een paar rubrieken zullen verdwijnen en er zullen een aantal nieuwe rubrieken toegevoegd worden.

Nieuw jasje, nieuwe stijl, nieuwe rubrieken. Vier blogs per week.

Maandag: Happy Moments (een week overzicht met foto’s)

Woensdag: Reizen en interieur en een beetje lifestyle: hotspots, reizen en interieur trends, een kijkje in mijn huis en mee neem op reis, etc.

Vrijdag: Mode: Outfit of the day of trends op het gebied van mode of nieuwe kledingstukken, accessoires, schoenen etc.

Zondag: Pak een kop thee | Carrière, dromen, ondernemen en werk

Houd mijn blog de komende tijd goed in de gaten, want er komen een heleboel leuke en nieuwe artikelen aan.

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

  1. Joyce rdt says:

    Wauwie, 3 jaar alweer en 1000 berichten, woooop!! Congrats. Oh en hele mooie lay out meid. Liefs.x

  2. Darina says:

    Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Ik ben benieuwd naar je artikelen die je voor ons in petto hebt!

Comments are closed.