Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2017

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2017

Op dit moment ben ik haast alleen nog maar bezig met recaps van dit jaar; heb ik mijn doelen wel of niet behaald en vooruitblikken; wat wil ik in 2018 behalen qua doelen op persoonlijk- en zakelijk vlak. Het afgelopen jaar zijn veel leuke artikelen online gekomen. Sommige scoorden beter dan de andere, maar overal heb ik tijd en energie ingestoken om een leuk artikel neer te zetten. Maar niet iedereen kan een winnaar zijn. Hieronder vind je een lijstje met de 10 best gelezen artikelen van 2017.


Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2017

 1. Een lange relatie sinds je twintiger jaren? Dat is juist heel leuk!
 2. Eeuwige strijd met mijzelf: liever werken dan ontspannen
 3. Zo krijg je meer volgers via Instagram
 4. Hotspots in Almelo | Zoete bezigheid, conceptstore villa 8 & Hudsons
 5. Werkt zo’n agressieve marketingcampagne zoals de webshop About you doet?
 6. Personal | Een nieuwe baan(!) als online marketeer
 7. Personal | Zeg, hoe betaal jij toch al die reisjes..?
 8. Dit herkent iedereen die introvert is
 9. Groeien met Facebook? Dit zijn belangrijke tips die je moet weten
 10. #mustvisit | Blur your Life Amersfoort

Tips gevraagd

Content schrijven is iets wat ik maar al te graag doe. Ik klim maar al te graag in de pen (toetsenbord..), om een leuk artikel te schrijven. Ondanks de talloze artikelen die er al online verschenen zijn, ben ik nog lang geen pro en valt er nog een hoop te verbeteren en te leren.

Misschien was het je al opgevallen, maar ik wil graag meer business gerelateerde artikelen schrijven en daar ben ik al een beetje mee begonnen. Dit zijn artikelen over online marketing, social media, carrière onderwerpen, maar ook dingen waar je tegenaan loopt in het business leven, zoals de balans tussen werk en privé.

Het komende jaar wil ik mij richten op drie pijlers: persoonlijke artikelen, business gerelateerde artikelen en reis artikelen. Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan vinden en of jullie nog tips en tricks hebben. Let me know!

Wat voor een artikelen zie jij het liefst terug op Diolifestyle?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

 1. Jorinde says:

  Ik vind zulke overzichtjes altijd erg leuk! De combinatie van reizen met zakelijk en persoonlijk vind ik trouwens ook interessant. Ben benieuwd naar je blogs volgend jaar!

 2. Eva says:

  Ik vind het onderwerp online marketing echt héél leuk! Ik merkte al dat je daar vaker over schreef. Ik ben benieuwd naar je artikelen daarover in 2018!

  • Super leuk om te horen. Ik vind het ook erg leuk om daarover te schrijven, omdat het mijn vakgebied is. Ik werk in het dagelijks leven als online marketeer. In 2018 zul je daar meer artikelen van voorbij zien komen. 🙂

Comments are closed.