Wat staat er op mijn verlanglijstje?

Wat staat er op mijn verlanglijstje?

Over een paar dagen ben ik jarig en mag ik maar liefst 26 kaarsjes uitblazen. 26!? 😱Jeetje, wat gaat de tijd snel en wat word ik oud. Ondanks dat ik mijn verjaardag bijna nooit vier (lees: de maand december is al druk genoeg plus een deel van mijn vriendinnen en al mijn familie wonen aan de andere kant van Nederland), heb ik deze keer wel een verlanglijstje opgesteld. Eigenlijk heb ik alles al wat mijn hartje begeert; een mooi huis, een leuke vriend, een fantastische baan en een kledingkast vol mooie kleren. Maar toch zijn er altijd dingen die er op mijn verlanglijstje staan. Kijk je mee?


December Feestmaand

Naast de feestdagen en mijn verjaardag, is ook nog eens mijn vriend jarig in december. Hierdoor is het drukke alom en stellen we onze verjaardagen maar al te graag uit. En daarnaast is het ook een uitdaging om iets te vinden wat ik voor mijn vriend kan kopen, want ook hij heeft alles wat zijn hartje begeert. Daarom dat we afgesproken hebben dat we een weekendje naar Spanje gaan met zijn tweeën in het voorjaar. Dit is een cadeau waar we allebei heel blij van worden. Ik ben dol op Spanje en mijn vriend (en ik ook) houdt heel erg van de Spaanse keuken, dus dan gaan we lekker uiteten en veel Iberico ham, manchego kaas en andere lekkernijen eten. Kan niet wachten.

Mijn verlanglijstje

Er zijn toch altijd nog dingen die je graag wilt of een soort van nodig hebt. 😋Het lijkt mij heerlijk om op zondag verse wafels te bakken en deze vervolgens te versieren met vers fruit voor een perfect ontbijtje. Daarnaast is een huis nooit klaar, dus kan het altijd hier en daar wat accessoires gebruiken, net zoals ik altijd nog wel wat sieraden kan gebruiken. Over het boek heb ik veel goede verhalen gehoord, dus daar ben ik heel benieuwd naar. Als laatste, als je veel reist, is een paspoort cover wel zo handig.

Groene vaas – Gouden armbandje – Boek – Gouden oorbellen – Weekendje naar Barcelona – Geurkaars – Oogstmand (voor mijn plant) – Licht snoer – Paspoort cover

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Sarah says:

    Mooi lijstje heb je samengesteld. Een weekendje Spanje klinkt alvast heel goed. Dan heb je meteen iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar.

  2. Sabine says:

    Leuk Spanje 😍 Ik vraag ook altijd aan m’n vriend een ervaring in plaats van een cadeau, met een vriendin heb ik afgesproken om lekker een dagje welness te doen. Dat zijn de dingen die ik over 5 jaar nog onthoud. 😁

Comments are closed.