Eén van de finalisten van de Freelancer of the Year awards

Eén van de finalisten van de Freelancer of the Year awards

Oh my god. *Mijn hart maakt een vreugdesprongetje*. Nog een keer de mail lezen, lees ik wel écht goed wat er staat..? Hmm, ja. Er staat letterlijk: “Gefeliciteerd je bent genomineerd voor de FOTY awards 2018”. 😱😱 Verderop in de mail staat “Jeroen Sakkers vindt dat jij het verdient om genomineerd te zijn voor de FOTY awards (Freelancer of the Year awards), de verkiezing waarmee jij als freelancer/zzp’er in het zonnetje gezet wordt!” Is this real..?

Dit vraagt om uitleg

Misschien heb ik je het al voorbij zien komen op mijn social media kanalen. Op Twitter, Facebook en Instagram deelde ik mijn vreugde over de nominatie voor de FOTY awards. Vorige week kreeg ik een mail met daarin de informatie dat ik dus genomineerd ben voor de Freelancer of the Year awards. ⚡️

Elk jaar worden een aantal freelancers/zzp’ers in het zonnetje gezet. Er zijn diverse categorieën waar je voor in aanmerking kan komen. Zelf heb ik al bijna vijf jaar een eigen blog. Deze blog is langzaam een uit de hand gelopen hobby is geworden, waardoor ik ook steeds meer andere freelance klussen ernaast ben gaan doen. Het is (nog) geen big business, dus ik werk ook nog gewoon voor een baas. In loondienst als online marketeer. Iets wat ik ook ontzettend tof vind.


In de finale

Een week later, nadat ik hier en daar voorzichtig wat mensen had verteld over deze nominatie, vroeg ik of ze op mij wilde stemmen. Het gaat er niet om hoeveel stemmen je hebt, maar je hebt wel een aantal referenties nodig van opdrachtgevers. Ook hier kreeg ik diverse toffe reacties op. Een aantal dagen later kreeg ik weer een mail van de organisatie van de FOTY awards..

Dit keer maakte mijn hart een nóg groter sprongetje.. Door de jury ben ik geselecteerd en heb ik een finaleplek bemachtigd!? Holy moly.

Heb je enig idee hoeveel toppers er mee meedoen aan deze awards, het kan toch niet dat ik(!) genomineerd en zelfs geselecteerd ben door de jury? 😱 ZO goed ben ik ook weer niet.. Blijkbaar wel.

Elk jaar vinden deze awards plaats en er zijn altijd grote namen en dus freelancers die meedoen, hierdoor voelt het als een MEGA eer en bijna onwerkelijk dat ze mij genomineerd en geselecteerd hebben.

Next level

Doordat ik één van de finalisten ben, betekent dat dat ik over twee weken een professionele fotoshoot heb én dat er een pitch video wordt opgenomen. Niet normaal toch? Ik ben er onwijs blij mee en ben heel benieuwd naar zaterdag 16 december. Ondertussen ga ik mij als een gek voorbereiden op de pitch video.

Nieuwsgierig naar mijn FOTY profiel? Je kunt hem hier bekijken.

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

Comments are closed.