Event | Dr. Hauschka mét de internationale MUA Karim Sattar (+WIN)

Event | Dr. Hauschka mét de internationale MUA Karim Sattar (+WIN)

Dinsdagavond was ik aanwezig bij een heel leuk event van Dr. Hauschka i.s.m. met Bagels and Beans aan het IJdok in Amsterdam. We werden hartelijk ontvangen door de PR manager van Dr. Hauschka. Vervolgens werden er heerlijke sapjes en broodjes van Bagels en Beans aangeboden. De plek van het event was heel gaaf. Het IJdok ligt namelijk aan de achterkant van het centraal station. Een plek waar ik normaal gesproken niet zo snel kom, maar het ziet er heel mooi uit. 

Internationale make-up artist Karim Sattar
Nadat we heerlijke hapjes en drankjes hadden gehad, mochten we plaatsnemen rondom het podium. Vervolgens werd de internationale make-up artist Karim Satter geïntroduceerd. Hij ging stap voor stap een model opmaken. Tijdens het opmaken vertelde hij iedere keer heel duidelijk wat hij deed en welke mooie producten hij gebruikte van Dr. Hauschka. Het uiteindelijke resultaat was echt heel mooi. Wat ik erg leuk vond was dat Karim een hele leuke, enthousiaste man was. Hij straalde zijn passie uit en deed het heel leuk! Een geweldige, leuke make-up artist. Na de uitgebreide make-up tutorial, was er een mogelijkheid om vragen te stellen. Erna was het tijd om te borrelen en te netwerken. 

Het was een zeer geslaagde avond en wil daarom Bagel and Beans en Dr. Hauschka bedanken voor de leuke avond!

Ik heb nog een leuk nieuwtje voor jullie, want tijdens het event heb ik een extra goodiebag gekregen die ik mag verloten onder mijn volgers. Hoe leuk is dat? De inhoud van de goodiebag zijn twee cadeaubonnen van Bagels & Beans, Dr. Hauschka handcrème, Dr. Hauschka nagelolie stift en Dr. Hauschka vitaliserend Masker.

Wat moet je doen om kans te maken?
 • Diolifestyle op Bloglovin volgen,  
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Laat een reactie achter met je e-mailadres, én laat in de reactie ook weten welke stappen je gedaan hebt.

Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen

De winactie loopt tot donderdag 27 november 2014 23.59

Succes!

IBen je al bekend met de producten van de Dr. Hauschka?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

27 comments

 1. Denise says:

  Wauw Dionne, super leuk dat je hier naar toe bent gegaan. Ik was ook uitgenodigd maar helaas moest ik op het laatste moment afzeggen en lag ik ziek in bed.. Natuurlijk waag ik graag een kansje op die mooie producten van Dr. Hauschka, heb ik misschien toóch nog iets om te testen. Ik volgde je al op Facebook, Bloglovin, Twitter én Instagram – haha, goed teken! Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com. Liefs, Denise <3

 2. Louise Elisabeth says:

  Wauw dat ziet er uit, en klinkt als een super leuk en interessant event! Altijd handig alle tips en trucs van de professionals 😀

  xx

 3. Dhini says:

  wat lief dat ze extra goodiebag voor je bezoekers. Jammer dat ik niet kon komen 🙁
  Ik doe mee want ik wil graag goodiebag hebben 😀

 4. Tijne V says:

  Wauw! Mooi verslag en prachtige foto's.
  Dr. Hauschka producten zijn geweldig, ik maak graag kans op de goody bag, kan ik het delen met al mijn vriendinnen 🙂
  Mijn mail: reclamebox@icloud.com

 5. Irene Niec says:

  Ik heb wel veel gelezen en gehoord over Dr. Hauschka maar nog geen producten ervan geprobeerd. Graag doe ik daarom mee met deze winactie.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.
  ireneniec48@gmail.com

 6. Svenja says:

  Het was echt een prachtig event. Leuk ook om je ontmoet te hebben <3 Hopelijk tot snel!

 7. Linda says:

  Je hebt er een mooi verslag van gemaakt! Ik vind het een leuke, leerzame maar vooral een gezellige avond! 🙂

 8. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Wat een mooi artikel! Ook erg leuk dat je een goodie bag mag weggeven!

 9. NoNameFace says:

  Klinkt en ziet er inderdaad uit als een toffe avond/event :). En leuke winactie, ik doe mee! Ik volg je via Bloglovin' en Facebook (beide onder de naam Henderica). mail:hvtjuh@hotmail.com

 10. Roxanne | Peachlife says:

  Wauw, leuk hoor dat je naar het event bent gegaan 🙂 Liefs, Roxanne

 11. Nortfhlix NL says:

  Wow, dat was vast een gaaf event.
  Ik heb ooit wat samples geprobeerd van dit merk, maar nooit full size producten aangeschaft.

 12. Corinne says:

  Hoi, tof zeg zo'n onwijs gaaf event, beetje jaloers ben ik wel 😉 Ik doe dan ook een poging voor de mooie goodiebag 🙂 Volg je nu op BL, ben benieuwd naar je artikelen! Volgde je al op IG en FB. Mooie avond nog, groetjes!

 13. Anoniem says:

  reactie van Grete Karina:

  Wat een verwennerij, ik doe gezellig mee, ben gek op de producten van Dr. Hauschka!

  Ik volg je op Bloglvin en heb het bericht geliked.
  Op FB like ikje en heb de actie gedeeld.
  E op twitter volg ik je ook nog (als @Zemeervrouw).

  u maar duimen…

  groetenen fijn weekend,
  Grete Karina

  (ik reageer anoniem omdt het me niet lukte met naam te reageren)

 14. Lin says:

  Wat leuk! Het lijken met heerlijke producten dus ik maak graag kans. Ik volg je op BL' en FB en heb het bericht geliket en gedeeld.

 15. Kelly Verbrugghe says:

  Ooh superleuk dat je daar naartoe mocht.
  Ik doe graag mee met de winactie. Ik volg je op bloglovin (blushandstuff), like je op Facebook (Kelly Verbrugghe), op Instagram (kelje) en Twitter (@Kelje_X).
  Mijn e-mail: blushandstuff (at) live.nl

Comments are closed.