Shoplog | Black Boots, Dotted Blouse & Statement Necklace

Shoplog | Black Boots, Dotted Blouse & Statement Necklace

Alweer een paar weken terug ben ik gaan winkelen in Amsterdam samen met de bloggers Alexandra en Rowan. Tijdens ons shopdagje heb ik een aantal leuke items geshopt die ik jullie graag wil laten zien. Wanneer je in Amsterdam gaat winkelen kun je de Forever21 natuurlijk niet overslaan. 

Hoewel ik – zoals wel vaker – niks nodig had, kon ik het toch niet laten om met lege handen naar huis te gaan. Ik kocht namelijk mijn eerste schoenen bij de H&M. Ik koop normaal gesproken altijd leren schoenen bij de duurdere schoenenwinkels. Dit komt voor een deel omdat ik lastige voeten heb, maar ook omdat mijn moeder pedicure is. Daardoor zijn alleen รฉchte leren schoenen met een goed voetbed goed voor mijn moeilijke voeten. Alleen zijn leren schoenen ook een stuk duurder. Toen ik deze nep-leren schoenen zag staan bij de H&M werd ik meteen verliefd. Ik vind ze erg mooi. Hoewel het niet de beste schoenen zijn voor mijn voeten en qua kwaliteit ook niet de beste zijn, is het ook wel eens leuk om wat goedkopere schoenen te dragen. 

Bij de Forever21 kocht ik een schattige blouse vol met stippen en een leuke statement ketting. De statement ketting is niet zo groot zoals de meeste kettingen en dat vind ik eigelijk wel leuk. Ik ben heel blij met al mijn aankopen. Vorige week stond al de eerste outfit online waar ik mijn nieuwe blouse en mijn nieuwe statement ketting droeg. Je kunt de outfit hier vinden. 
Wat vind je van mijn aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

20 comments

  1. Marloes | Budgetproof.nl says:

    Wat zijn die schoenen leuk <3. Ben benieuwd hoe ze bevallen als je vaak alleen maar 'goede' schoenen draagt :D.

  2. Tara says:

    Leuke aankopen heb je gedaan in Amsterdam! Ik vind je laarsjes echt heel tof ๐Ÿ™‚
    Liefs x

Comments are closed.