Event | Huishoudbeurs & BFF

Event | Huishoudbeurs & BFF

Gisteren ben ik samen met een vriendin afgereisd naar de Amsterdam RAI waar dit jaar voor het eerst het BFF event plaats vond. Dit event vond samen plaats met de huishoudbeurs. Dat betekent dat de hele trein vol zat met allemaal huisvrouwen die hun trolley bij zich hadden. Gelukkig gingen wij naar het BFF event, tenminste dat dachten we. Eenmaal aangekomen, bleek dat we met onze kaartjes ook naar de huishoudbeurs konden gaan. Hiephoi. 
Daar vonden we niet zoveel aan. Lees: gillende huisvrouwen met trolleys die overal blijven kijken en de huishoudbeurs hét uitje van het jaar is. Begrijp mij niet verkeerd, maar zo ervaarde ik het gisteren. Daarbij was het op de huishoudbeurs veel te druk. Je struikelde bijna over al die onhandige karretjes. 
Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar het BFF gedeelte. Dit beviel gelukkig veel beter. Het was er een stuk minder druk en er waren allemaal stands die wij leuk vonden. Zo waren er verschillende sieraden- en fashion stands, maar ook kon je er verschillende workshops volgen. Ik vond het wel leuk voor een keertje, alleen zou ik er geen toegangskaartje voor kopen. Die kostte namelijk €19,50 per persoon en dat vond ik het niet waard. Gelukkig had ik kaartjes gewonnen.

In het BFF gedeelte kregen twee gratis Grazia tijdschriften, altijd leuk natuurlijk. Ik ben een echte tijdschriftenjunkie. 
Deze leuke oorbellen kocht ik voor €3,- en de sleutelhanger kregen we gratis. Ik vond hem wel erg leuk en ga hem aan mijn sleutelbos hangen.

Ook kocht ik een Barry M nagellakje, een nagellak corrector en ik kreeg een gratis conditioner. Deze komt altijd wel van pas. 

Binnenkort komt er een review online over dit mooie lakje. 
Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. jewelyz says:

  Leuke oorbellen en mooi lakje van Barry M! Ben benieuwd naar de swatch.
  Ik was gisteren ook op de HHB, maar inderdaad al die shopkarretjes zijn zo vervelend. Ach het is een jaarlijks uitje met mijn moeder en het gaat om de gezelligheid en even bijkletsen, en lekkere hapjes proeven natuurlijk 😉

 2. Maxime says:

  Leuke aankoopjes, vooral je Barry M lakje vind ik mooi! Ik ben benieuwd naar je review. 🙂

 3. Wendy says:

  Leuk! Ik ga zaterdag naar de HHB en vind het altijd wel gezellig eigenlijk, dit jaar ga ik met mijn zusje.

 4. Birte says:

  Leuke aankopen en ik vind je beschrijving van die huishoudbeurs écht hilarisch!

 5. Sharon Navarro says:

  Leuke aankopen!
  Ik ben zondag ook geweest naar het BFF event en de HHB. Had het event wel wat groter verwacht..

Comments are closed.