Plog | Zaterdag 15 februari 2014

Plog | Zaterdag 15 februari 2014

Gisteren heb ik een poging gedaan om te ploggen. Aangezien mijn vorige poging om te ploggen niet gelukt was, wilde ik het graag nog een keertje proberen. Daarbij heb ik gisteren een leuke en drukke dag gehad, dus het leek mij wel leuk om jullie mee te nemen.

Zaterdag 15 februari 2014
Ik begin deze dag bij mijn vriend thuis, vannacht heb ik bij hem geslapen. Hij heeft van twee losse éénpersoonsbedden een groot bed gemaakt en dat ligt heel fijn. Vervolgens ben ik opgestaan en mijzelf gaan klaarmaken. Opmaken en aankleden. En natuurlijk even mijn blog checken en alle lieve reacties lezen. Omdat we gingen ontbijten/lunchen bij Coffeelovers in Maastricht, ontbeten we maar een kleine portie. 

Het waaide buiten erg hard en het was erg koud, dus ik pakte mij goed in. Vervolgens een stukje lopen naar het station. Treinkaartje kopen en op naar Maastricht. Onderweg naar ons favoriete koffie tentje Coffeelovers

We hadden een Bongo bon die geldig was voor een ontbijt met bubbels voor twee personen. Aangezien we een grote fan zijn van Coffeelovers kozen we  ervoor om daar de Bongo bon in te wisselen. We konden allebei twee keer een (luxe) koffie of thee kiezen, verder kregen we verse jus, een croissant met boter en jam, een gesuikerde donut. Als laatste mochten we beide een broodje kiezen. Ik koos voor de italino. Een broodje met gesmolten mozerrella, tomaat, pesto, rucola, pijnboompitten en balsamico dressing. Erg lekker! We hebben ervan genoten. 

Nadat we heerlijk uitgebreid gegeten hadden zijn we een stukje gaan lopen door het mooie Maastricht. Ik had mijn camera bij mij, het ideale moment om ook maar meteen outfit foto’s te maken en dit was mijn outfit van gisteren. Deze komen binnenkort op mijn blog.

Meteen ook maar even een foto gemaakt van ons geliefde koffietentje Coffeelovers. Vervolgens zijn we een stukje langs de maas gaan lopen. Wat is Maastricht toch een heerlijke stad. Uiteindelijk pakten we weer de trein terug naar huis. 
Aan het eind van de middag was ik weer thuis. Thuis heb ik eerst even mijn blog gecheckt en vervolgens moest ik nog wat doen voor school. Ik ben twee weken geleden begonnen met het keuzevak jeugdcriminologie. Erg leuk, maar ook veel theorie waardoor het best pittig is. Ook lag de nieuwe ELLE, na het studeren heb ik er even doorheen gebladderd. Vervolgens heb ik nog even gezellig met mijn moeder een kopje thee gedronken. 
In de avond kwam mijn vriend weer naar mij toe, netzoals de vriendin(?) van mijn broertje. Ze kwam voor het eerst bij ons thuis en aten dus voor het eerst met ons 6’en. Mijn moeder kookte een gezonde maal. Beter dan mijn studentenmaaltjes afgelopen twee weken. Vervolgens maakte ik een aantal kaarsjes aan om het lekker gezellig te maken. Het is zaterdag, dus dat betekent dat er weer All you need is love op de televisie is. Mijn vriend en ik lagen samen op de bank te zwijmelen. Nadat het afgelopen was, was het tijd om mijn vriend gedag te zeggen. Vervolgens ben ik begonnen met het aftypen van deze plog en heb ik mijn tas ingepakt. Morgen heb ik alweer vroeg de trein naar Amsterdam waar ik naar het BFF-event ga. 

Hopelijk vonden jullie het leuk dat ik jullie een dag uit mijn leven met jullie deelde.

Wat vinden jullie van mijn eerste plog?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

22 comments

 1. Marion says:

  Je eerste plog is toevallig ook het eerste bericht wat ik op jouw blog lees. Zag een reactie van je bij Lisanne, dus dacht even kijken. Leuk om zo'n dagje te zien en de foto's zijn erg mooi! Vooral dat ontbijt….. Jammie!

 2. Lidewij says:

  Wat leuk om te zien! Ik vind plogs altijd heel tof, maar zelf heb ik vaak hele rustige dagen óf juist megadrukke waarop ik geen tijd heb om foto's te maken haha. Een week-plog kan ik wel, maar van één dag zou ik denk ik niet zoveel foto's kunnen maken 😉 Jij gelukkig wel, want het is leuk om te zien!

 3. Keytothefuture says:

  Super leuk zo'n plog!
  Ik word echt zo hongerig van al dat lekkere eten….

 4. Chloe Sterk says:

  Super leuke foto s van Maastricht,en wat een heerlijke dingen kwamen er voorbij!

 5. Saskia | Former Parades says:

  Leuk! Ik vind het altijd erg leuk om dit soort dingen te zien 🙂

  ♥ Saskia

Comments are closed.