Exciting news | Blogger- & conceptstore market

Exciting news | Blogger- & conceptstore market

Het is al verschillende keren voorbij gekomen op mijn social media kanalen en in verschillende Facebook groepen: ik wil graag een markt c.q. event organiseren waar bloggers en social influencers hun goede spullen kunnen verkopen, maar waar ook ruimte is voor hippe conceptstores of pop-up stores. 

Kringloopwinkels zijn hot, net als vintage kledingwinkels. Toch ben ik zelf geen fan van de standaard rommelmarkt zoals we die in Nederland kennen. Meestal wordt er vooral veel meuk verkocht en af en toe vind je een pareltje. Dit vond ik jammer. Daarom ben ik gaan nadenken wat mij leuk leek: een combinatie tussen goede tweedehands kleding en hippe conceptstores. Alleen deze combinatie kom je niet zo vaak tegen. Ik heb daarom de stoute schoenen aangetrokken en ben mij gaan verdiepen in de mogelijkheden.

Afgelopen week heb ik een gesprek gehad bij de Prodentfabriek in Amersfoort. Dit is een oude tandpasta fabriek, maar tegenwoordig is het een hippe locatie is waar regelmatig events georganiseerd worden. Dit is een onwijs toffe locatie waar allerlei gave start-ups gevestigd zijn, maar ook hippe barretjes en winkeltjes liggen. Omdat deze plek mij zo aanspreekt, lijkt het mij heel leuk om hier de market te organiseren..

Goed nieuws! De Prodentfabriek is enthousiast over mijn ideeën. Maar voor het zover is, ga ik aan de slag met een concreet plan.

Wat? 
Een blogger- en social influencers market waar allerlei goede tweedehands kleding verkocht wordt, maar waar ook ruimte is voor hippe conceptstores of pop-up stores.

Waar? 
De Prodentfabriek in Amersfoort.

Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Laat een bericht achter onder het artikel, via mijn social media kanalen of stuur een mail naar info@diolifestyle.nl

Heb je vragen of ideeen? Let me know!
Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

Comments are closed.