Fashion Favorieten Costes AW/15

Fashion Favorieten Costes AW/15
Alweer een aantal weken geleden kwam ik achter het heugelijke nieuws dat er in de binnenstad van Amersfoort een nieuwe kledingwinkel werd geopend. Niet zomaar een kledingwinkel, maar een winkel van Costes! Hoe leuk is dat?! Costes is een winkel boordevol mooie, vrouwelijke en stijlvolle items. Ik denk (ik weet het eigenlijk wel zeker) dat deze winkel behoort tot één van mijn favoriete kledingwinkels. 
Onlangs (donderdag 24 september) opende de nieuwe Costes in Amersfoort, aangezien ik in Spanje ben, was ik daar niet bij. Toch heb ik stiekem een kijkje genomen in de webshop van Costes. De webshop staat op dit moment vol met zoveel leuke dingen. Het liefste wil ik ze allemaal kopen, hihi! Ik ben vooral fan van olijf groene- en koper rode tinten. Daarom leek het leek mij leuk om mijn fashion favorieten van Costes met jullie te delen.  

Al deze items zijn afkomstig van Costes.

De trends die je het komende najaar veel ziet zijn de jaren ’70 stijl, (olijf)groene en koperen tinten, veel suède, flared jeans en nog natuurlijk is denim on denim ook nog steeds helemaal hip. Hoewel ik eerst moest wennen aan de jaren ’70 trend, vind ik het nu ontzettend leuk! Mijn absolute favoriet van de Costes is de olijfgroene jas, helemaal bovenaan. Misschien wordt dat wel mijn nieuwe winter jas. (:

Welke items vind jij het mooist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

 1. Moniek says:

  Oh de costes is zo'n leuke winkel! Ik vind alle nieuwe items ook weer prachtig!

 2. Ilse says:

  Wat een prachtige items! Ik ken de winkel eerlijk gezegd niet, maar na dit te hebben gezien, neem ik zeker even een kijkje!

 3. Key bykim says:

  Ik moet nog heel erg wennen aan deze trend denk ik, maar ik vind de jumpsuit wel erg leuk!

 4. Saskia | SASHIONBLOG.com says:

  Ohh mooie items! Die burgundy flared broek is héél mooi. Ik hou wel van de 70s trend! Moest er ook eventjes aan wennen, maar inmiddels heb ook ik wijde broeken ingeslagen en ben ik helemaal om 😀

  ♥♥♥ Saskia

Comments are closed.