Fashion | My biggest autumn wishlist

Fashion | My biggest autumn wishlist

Hoe zou het zijn als je één dag in je leven kunt winkelen en alles kunt kopen wat je leuk vindt? Hier fantaseer ik al járen over. Het lijkt mij namelijk ontzettend gaaf om een keertje te gaan winkelen om vervolgens alles te kunnen kopen wat ik maar leuk vind. Ik zou dan gewoon naar de winkels gaan waar ik normaal ook winkel. Alleen hoef ik dan niet wachten tot de sale, maar kan ik alles uit de nieuwe collectie kopen en niet meer hoeven te kiezen voor één item, maar dan neem ik ze gewoon allemaal mee.  
Hoewel het waarschijnlijk voor altijd bij een droom zal blijven, vind ik het maar al te leuk om er over te fantaseren. Want ja, ik ben immers een grote shoppingQueen. 

Bij het opstellen van deze wishlist heb ik niet naar de prijzen gekeken, maar een wishlist gemaakt met de mooiste kledingitems voor het najaar die ik wel graag zou willen. Gewoon voor de verbeelding. Er staan zoveel mooie kledingstukken in de webshop van van Tilburg Online dat ik maar lastig een keuze kon maken.
Dit najaar is de Tartan print, net als de fluffy – en de gebreide truien helemaal hip. Daarnaast mag een kledingstuk met animal print zeker niet ontbreken aan je collectie.
Het aanbod van de webshop is zo divers, zodat er genoeg keuze is van deze verschillende trends. In de webshop van van Tilburg Online staan prachtige merken, waaronder Dept, Esprit en Vila.

Misschien leuk om te weten? Bij de webshop van Tilburg Online kun je nu kans maken op 1 minuut gratis winkelen! Hoe cool zou dat zijn? Binnen één minuut zo snel mogelijk leuke items weten te scoren? Nou, ik zou het wel weten. 

Welke item staat bij bij jou op je autumn wishlist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

15 comments

  1. Esther says:

    De shabbies zijn zeker aan te raden! Ze lopen ontzettend lekker (: Leuke wishlist, en ja, die dromen wil ik wel met je delen!

  2. Rebecca says:

    Zo een furry gilet zou ik ook wel willen maar heb ze in verschillende winkels aangehad en het maakt me echt vormloos. Heel jammer 🙁

  3. beautylisz.com says:

    Die donkere vest is erg mooii! Zelf ben ik opzoek naar leuke maar ook warme laarzen

Comments are closed.