Mijn liefde voor | DrieDwazeDagen van de Bijenkorf

Mijn liefde voor | DrieDwazeDagen van de Bijenkorf

Jullie hebben vast gemerkt dat vorige week weer de jaarlijkse Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf zijn gestart. Tijdens deze drie dagen zijn er spectaculaire aanbiedingen op een groot deel van het Bijenkorf assortiment. Voordat de Drie Dwaze Dagen beginnen, kun je al neuzen in de boekjes die vol staan met geweldige aanbiedingen, zodat je de items die jij het leukst vind op je verlanglijstje kunt zetten. Het is ieder jaar weer een groot succes en je moet er op tijd bij zijn, anders is het uitverkocht. 

Een zoektocht naar de beste aanbiedingen
Ik had niks nodig, maar toch heb ik de drie verschillende boekjes bekeken. Ik had een aantal mooie kledingstukken en accessoires gezien die ik graag wilde scoren. 
Ik vind de Bijenkorf een prachtige winkel en kom er ook graag, maar dan voornamelijk om rond te kijken want de meeste dingen vind ik simpelweg te duur. Daarom ben ik ook zo’n fan van deze dagen, omdat je dan mooie spullen voor een zacht prijsje kunt scoren.

Deze broek vind ik écht te gek. Het is een high-waisted broek en ik vind de print fantastisch! Ik zie het al helemaal voor mij hoe ik hem wil combineren. 

Voor de Drie Dwaze Dagen begonnen had ik een verlanglijstje gemaakt met de items die ik graag zou willen scoren, zodat ik op de dag zelf ze alleen nog maar in mijn winkelmandje hoefde te gooien. Nu had ik geen tijd om naar de Bijenkorf te gaan, maar gelukkig kun je in een hand omdraai een online bestelling plaatsen.
Ik ben heel benieuwd naar de items die ik besteld heb, als het goed is komen ze vandaag binnen met de post. Spannend!

Hebben jullie ook iets gekocht tijdens de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Esther says:

    De sjaal ziet er leuk uit! Ik heb totaal niks met Bijenkorf dus heb de dwaze dagen ook aan me voorbij laten gaan… Leuk artikel (:

  2. Daniëlle Springer says:

    Wat een leuke aankopen! Ik heb zelf alleen masker van Freeman gekocht.

Comments are closed.