Fashion | Voor elke outfit een passend horloge

Fashion | Voor elke outfit een passend horloge

Ik ben een ‘fashiolover’ in hart en nieren. Dat houdt in dat
ik dol ben op fashion en alles wat er mee te maken heeft. Ik ben dan ook niet
voor niets een fashionblog begonnen. Voor ik begon met mijn blog, had ik al een
enorme collectie aan kleding, schoenen en accessories. Echter is deze
verzameling de laatste tijd alleen maar uitgebreid. Zo heb ik op dit moment
12(!) horloges. Ik weet dat het best veel zijn, maar ik heb er ook een aantal
gekregen en er zitten een paar horloge bij die niet zo duur waren. Doordat ik
zo’n grote collectie heb, heb ik altijd wel een horloge die past bij mijn
outfit. Ik vind het namelijk leuk om bij elke outfit een passend horloge te kunnen dragen.
Mijn collectie
Ik heb verschillende soorten horloges. Zo heb ik een klassiek horloge, maar ook een paar trendy horloges. Zo kan ik iedere keer een leuke horloge dragen. Er zitten een paar duurdere horloges tussen, maar het overgrote deel is niet zo duur. Er zitten zelfs twee horloges tussen die ik voor €2,- op eBay. 

Welke horloge vind je het mooist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Mirjam Jewel-Nails says:

    Oh mooie collectie horloges heb je! Die van O'Clock met lichtblauwe achtergrond vind ik echt prachtig!

  2. Manon Boerakker says:

    WOW moeilijk kiezen ze zijn allemaal leuk. Ik vind de o clock het leukste

  3. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

    Die van dw wil ik stiekem ook! Die vind ik dus oko t mooist!

Comments are closed.