Sleek | Vintage Romance

Sleek | Vintage Romance
Vorige week ontving ik dit prachtige Sleek palette, het is de Vintage
Romance palette. Het is tevens mijn tweede Sleek palette. Een tijdje terug kocht ik mijn eerste Sleek palette. Ik ben sinds mijn eerste palette, razend enthousiast geworden over deze mooie en goed gepigmenteerde paletten. 
Vintage Romance
Eerst wist ik niet welke palette ik moest kiezen, aangezien er zoveel mooie palettes van Sleek bestaan. Uiteindelijk koos ik voor deze omdat ik deze kleuren het meest bij mij passen en ik deze dus veel zal gebruiken. Ik vind vooral de kleuren mooi waar een soort van shimmer in zit. Ik vind het wel mooi als de oogschaduw een beetje glinstert. 
Binnenkort zal ik een look online zetten waarin ik deze mooie palette in heb verwerkt.

Wat vind je van deze palette?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

 1. Karlien Vermeersch says:

  oh ik vind het echt een prachtig palette
  wat een mooie kleuren, hier kan je sowieso heel veel kanten mee op
  benieuwd naar de looks die je ermee gaat maken 🙂

  liefs
  Karlien

 2. Eva Realitijd says:

  Ik denk dat ik het iets te veel shimmer vind in 1 paletje. Ik had wel graag de swatches gezien!

 3. Saskia mywickedweirdlife says:

  Ik heb hem ook en vind het echt een prachtig palette! je kan er ook super looks mee maken!

 4. Esmée says:

  Het is zo'n mooi palette. De kleuren lijken me ontzettend fijn om me te werken. Sleek blijft me altijd verbazen, dus ik ben benieuwd naar je look. x

Comments are closed.