Fashion wishlist | Zalando

Fashion wishlist | Zalando

Ik ben dol op het samenstellen van een wishlist. Het is altijd leuk om te fantaseren over mooie items en te bedenken hoe je ze zou combineren en dragen. Deze keer heb ik een wishlist opgesteld met allemaal mooie items uit de webshop van Zalando. Deze webshop staat namelijk boordevol met extreem veel mooie items. Het is een echt shopwahalla, daar slaag je altijd!

Doordat ik deze wihslist heb samengesteld heb ik echt zin om allemaal spulletjes voor het voorjaar te gaan shoppen. Zo staan bijvoorbeeld Nike sneakers heel hoog op mijn lijstje, maar ook een Tirwa horloge, een Cowboysbag en leuke voorjaarskleren. Helaas laat mijn budget dat niet toe.

Omdat er waarschijnlijk meer mensen zullen zijn die geen ontoereikend bugdet hebben, heb ik daarom een hele leuke kortingscode voor jullie. Wanneer je namelijk voor €75 iets besteld in de webshop krijg je maar liefst 12% korting. Dat maakt het shoppen alleen maar leuker. Aangezien ik dol ben op korting, vind ik het alleen maar fijn dat er zo’n kortingscodes bestaan. 

Wat vinden jullie van deze wishlist?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Olga says:

    Ziet er mooi uit, je hebt kleuren uitgekozen die ik zelf ook wel uit zou kiezen. Het kanten jurkje vind ik helemaal leuk, dat zou ik ook wel kopen als ik er even het geld voor had 😉 X

Comments are closed.