Weekendje Antwerpen | The Mrs. Carter Show World Tour 2014

Weekendje Antwerpen | The Mrs. Carter Show World Tour 2014
Zoals de titel het al zegt, ben ik afgelopen vrijdag naar het concert van Beyoncé geweest. Wauw, wat was dat gaaf. Heel tof om een keertje mee te maken. Al die mensen die daar waren, waren er allemaal om Beyoncé te bewonderen. 
Omdat het concert in Nederland heel snel uitverkocht was, konden we gelukkig wel nog kaartje voor het concert in Antwerpen bemachtigen. Dat was natuurlijk ook een ideaal moment om er een weekendje Antwerpen er aan vast te plakken. Dit hebben dan ook gedaan.

Vrijdag
Afgelopen vrijdag stond mijn tas al helemaal bepakt, klaar voor vertrek. We reisden met de trein naar Antwerpen. Iets wat prima te doen is en haast niks kost. Je betaalt 4,- enkele reis per persoon. Eenmaal aangekomen in het mooie Antwerpen zijn we onze spullen gaan droppen in het hotel. Ons hotel lag pal tegenover het centraal station, een ideale plek. Vervolgens zijn we de stad ingegaan en zijn we lekker gaan shoppen. 
In Antwerpen liggen een heleboel leuke winkels, zoals de Forever 21, New Look, 
Pull & Bear, River Island en ga maar door. Mijn hart ging al snel kloppen bij het horen van deze namen. Helaas heb ik niks leuks kunnen vinden en dus ook niks gekocht. Dit is uniek. Wel had ik een heel mooi jurkje gezien bij de Sissy-Boy, waar ik afgelopen week over schreef. Het jurkje dat ze daar hadden was beschadigd en ze hadden geen nieuwe. Zondag heb ik het jurkje meteen online besteld, alleen nu ik hem nogmaals heb gepast is het toch niet helemaal mijn ding. Daarom dat ik besloten heb om hem maar terug te sturen. 
In Antwerpen staat op elke hoek wel zo’n tentje waar je heerlijke Belgische wafels kunt eten. Hmmm, de hele winkelstraat rook er naar. Wij hebben er ook eentje genomen. Ik nam er een met (vloeibare) chocolade, dat zorgde ervoor dat werkelijk mijn hele gezicht onder de chocolade zat. Oeps. Maar het was het waard, hij was zo lekker!
In de avond hebben we genoten van het geweldige concert van Beyoncé. Ze is echt heel goed. Wauw, wat een vrouw, wat een stem. Het concert duurde ongeveer 2 uur en vervolgens zijn we nog naar de stad gegaan. Daar hebben we een hele leuke avond gehad in een Antwerpse club. Om 3 uur lagen moe, maar voldoen in ons bedje. Het was een zeer geslaagde dag.
Zijn jullie al eens in Antwerpen geweest?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

8 comments

  1. Svenja says:

    Wauw, zo te lezen super gezellige en toffe dagen gehad! Zelf ben ik nooit echt bewust in Antrwerpen geweest, alleen toen ik heel jong was. Lijkt me heel erg leuk deze stad ook eens te bezoeken. Liefs Svenja.

  2. Wat ontzettend leuk dat je naar Beyoncé bent geweest! Is voor mij ook nog een ding wat ik sowieso een keer wil doen. En leuk om er meteen een weekendje antwerpen aan te plakken, is een fantastische stad!

  3. Evelien says:

    wat gaaf dat je naar beyonce bent geweest! En wat een leuke foto's, ik ben helaas nog nooit in Antwerpen geweest. x

Comments are closed.