Filmpje | Citytrip Madrid

Filmpje | Citytrip Madrid
Alweer bijna twee weken geleden was ik in Madrid met school
als afsluiting van mijn minor marketingcommunicatie bureau. Tijdens deze trip in Madrid leek het mij leuk om te
filmen en jullie een kleine sfeerimpressie te geven van deze mooie stad. Dit is gelukt en ik wil dan ook
graag een aantal sfeerbeelden met jullie delen.
Filmpje | Citytrip Madrid
Hoewel ik nog een beetje moet leren hoe ik het beste kan filmen, kan ik jullie hopelijk toch een indruk van Madrid geven. Het is een heerlijke stad waar het zeker geen straf is om te vertoeven. Madrid is de hoofdstad van Spanje, maar het is in mijn ogen niet zo toeristisch als Barcelona. Ik was al eens in Madrid geweest, maar iedere keer kun je weer je ogen uitkijken en zie je weer nieuwe dingen. Zelf ben ik een grote fan van die mooie, typische Spaanse gebouwen.

Ben jij wel eens in Madrid?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

  1. Bianca Kramer says:

    Heel mooi! Ik was laatst in Barcelona en dat viel tegen. Hoor van veel mensen dat ze Madrid leuker vinden dus daar wil ik volgende keer naar toe!

  2. Alexa Op 't Land says:

    wat een super leuk filmpje, heel erg leuk om te zien! madrid is echt een prachtige stad!

Comments are closed.