Happy Moments | Gezelligheid in de stad, sneeuw & leuke samenwerkingen

Happy Moments | Gezelligheid in de stad, sneeuw & leuke samenwerkingen

De eerste werkweek van 2017 zit er alweer op. Zelf vind ik het altijd een prettig gevoel als de feestdagen weer achter de rug zijn en het normale ritme weer begonnen is. Deze week werkte ik vier dagen, ging ik naar Soof 2, dronk ik wijntjes in de stad en kwamen er weer leuke pakjes binnen. Kijk je mee?

Maandagmorgen heb ik het zwaar. Poeh, oud en nieuw lijkt als de dag van gisteren. Gelukkig ben ik niet de enige die met dat gevoel rondloopt. Meerdere collega’s hebben moeite om weer in het ritme te komen. In de avond duik ik een beetje op tijd in bed.img_5175

2017-01-07-14-30-52Dinsdag werkte ik de hele dag. In de avond had ik afgesproken met Fleur. We gingen naar de film Soof 2. Hoewel ik veel goede verhalen had gehoord, vond ik hem niet zo leuk. Sinds ik Bridget Jones Baby heb gezien, ligt mij lat qua romantische-comedies een stuk hoger. We kletsen nog een tijdje en daarna ga ik naar huis.img_1647Woensdag is mijn vrije dag eens in de twee weken. Fijn! Ik heb een lange to-do lijst en daar ga ik mee aan de slag. Ik heb wat last van opstart problemen, maar uiteindelijk weet ik toch 4 artikelen te schrijven, mijn mail bij te werken en nog wat losse dingen af te handelen. Wat een heerlijk gevoel is het toch om een productieve dag te hebben. Daarna ga ik aan de slag met een quiche die wonderbaarlijk lukt die. Dit was mijn eerste zelfgemaakte quiche ooit, en hij is geslaagd.img_5141-1Donderdag was het weer een doodnormale werkdag. Ik was van plan om eindelijk weer eens een bezoekje te brengen aan de sportschool, maar helaas dat plan faalde direct. Ik koos ervoor om de hele avond te werken.img_5142Vrijdag, de laatste werkdag voor het weekend, yay! In de avond eten we frietjes en spreek ik af met een vriendinnetje. Ik bekijk haar nieuwe huisje en we gaan wijntjes drinken in de stad. Het is erg gezellig en uiteindelijk stap ik heel moe, maar voldaan op mijn fiets naar huis.img_5150Zaterdag was ik al vroeg wakker, maar ik bleef nog even in bed liggen omdat het zo koud was. Stiekem had ik gehoopt op een dik pak sneeuw, zodat ik een mooie sneeuwwandeling kon maken. Helaas was dat een iets te romantisch beeld. Wel gingen we lunchen bij Bagel and Beans en deden we een paar boodschappen. Eenmaal thuis maakte ik foto’s van mijn twee paar nieuwe schoenen en mijn sieraden die binnen zijn gekomen de afgelopen week. Er komen weer leuke samenwerkingen aan! Verder werkte ik aan mijn to-do lijst. Een heerlijk dagje.img_5152-1Zondag maakte ik het huis schoon en ging ik eindelijk weer eens een rondje hardlopen. Jeetje, dat ging helaas niet meer zo goed dan eerst. Tijd om mijn conditie op te bouwen. Vervolgens werkte ik aan mijn blog, deed ik de was en brachten we een bezoek aan de Intratuin voor nieuwe planten. Ik vond het tijd om het huis te verbouwen en te gaan sjouwen met meubels. 😉

Hoe was jouw week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

 1. Tarinda says:

  Ik vind het ook altijd zo lekker als alle drukte achter de rug is en je weer een beetje in je ritme kan komen! En wat een mooie foto’s zitten er tussen!!

 2. Karlien - Polished Cats says:

  mmm die bagels zien er heerlijk uit

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

 3. Manon says:

  Ik vind een ritme hebben altijd erg fijn dus ben wel beetje blij dat nu alle feestdagen enzo achter de rug is, maar het is altijd wel erg leuk en gezellig!

Comments are closed.