Mijn reisoverzicht | New York, Parijs, Praag en meer!

Mijn reisoverzicht | New York, Parijs, Praag en meer!

Het is een beetje laat, want we zitten alweer anderhalve week in 2017. Toch wilde ik graag mijn reisoverzicht van het afgelopen jaar delen, want ondanks dat ik in 2016 begon met fulltime werken heb ik mooie reizen gemaakt. Mijn doel voor dit jaar is om elke maand op citytrip te gaan. Een iets wat ambitieuze doelstelling, maar voor iemand die nogal reislustig ingesteld is, klinkt het als muziek in de oren. Nieuwsgierig waar ik in 2016 allemaal geweest ben? Kijk snel mee!

Januari

In januari begon ik met een citytrip in – jawel Utrecht. Ik had een jaar abonnement afgesloten bij de NS en daar kreeg je een gratis overnachting naar keuze bij. Mijn vriend en ik besloten een keer naar Utrecht te gaan.img_4158-1

Maart

In maart maakte ik samen met mijn vriend een fantastische reis naar New York. Voor mij was het de eerste keer in deze stad en ik vond het heel tof. Wat een geweldige stad! Het leven staat er nooit stil en er is altijd wel iets te doen. Het lijkt mij fantastisch om daar een keer voor langere tijd te wonen en te werken. Een indrukwekkende stad. 2016-07-01-14-48-08

Juni

In juni ging ik een weekendje naar Parijs met een vriendinnetje. Op mijn 12e was ik voor het laatste in de stad van de liefde. Hierdoor kon ik niet wachten om door de mooie straten van Parijs te struinen. En Parijs is prachtig!img_2084

Augustus

In augustus kwam een droom uit. Ik mocht namelijk op persreis naar Londen. Hoé tof is dat? Op vrijdag vloog ik naar Londen en verbleef ik in twee waanzinnige hotels, mocht ik shoppen bij één van mijn favoriete winkels en at ik op de meest lekkerste en mooiste plekken. Ik ben heel dankbaar voor de gave dingen die op mijn pad komen door mijn blog. img_2797

September

Mijn vriend en ik besloten spontaan een weekendje naar Parijs te gaan. Na mijn eerste bezoek eerder dat jaar, werd ik verliefd. Wat zijn die mooie Franse straatjes toch fijn. Hopelijk kan ik dit jaar weer een weekendje naar deze mooie stad. Struinen door de mooie straatjes, eten in de fijnste restaurantjes en shoppen in de leukste boetiekjes. Ik kan niet wachten!img_2645

November

In november bezocht ik samen met mijn vriend Praag. Ik heb al verschillende steden in Oost-Europa bezocht, maar in Praag was ik nog niet geweest. Ik ben diep onder de indruk van deze stad. Wat een mooie stad! Ik zou daar ook wel een tijdje kunnen vertoeven. Daarnaast ben ik helemaal fan van de verlaten treinstations. Zo gaaf al die mooie industriële gebouwen.img_4441-1

Natuurlijk heb ik nog lang niet alles gezien en valt er simpelweg ook nog veel te bekijken. Portugal (een roadtrip langs de kust: beginnen in Porto en eindigen in Faro), Scandinavië (Kopenhagen, Stockho en steden als Riga en Gdansk staan hoog op mijn reiswishlist.

Welke steden wil jij een keer bezoeken?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

 1. Darina says:

  Prachtige reizen heb je gemaakt. Vooral Parijs en Praag zijn mijn favoriet. New York staat nog op mijn lijstje! En Barcelona, daar ga ik in September naar toe.

 2. Eva says:

  Je hebt echt mooie reizen gemaakt in 2016! Echt leuk om zo’n overzicht te lezen. Ik wil dit jaar ook graag meer gaan reizen. Scandinacië staat ook zkeer hoog op mijn lijstje, maar New York komt eerst haha. In mei willen mijn vriend en ik daar graag heen. Verder staat Barcelona voor oktober op de planning en daartussen hoop ik ook Londen nog eens te bezoeken <3

 3. Persreis naar Londen, hoe gaaf! En wat heb je leuke reisjes gemaakt in 2016. Ik ben nog nooit in New York en Parijs (ja, echt) geweest, maar wil allebei zo graag eens bezoeken! Malou x

 4. Dineke says:

  Wat heerlijk dat je zo veel kunt reizen en daar ook weer inspiratie uit kunt halen! En dat je ook mede dankzij jouw blog op reis mocht, hoe gaaf is dat!

 5. Svenja says:

  Wauw, je hebt echt een hoop mooie reisjes gemaakt in 2016! Met als kers op de taart toch wel New York! Hopelijk kan je dit jaar ook weer zoveel mooie plekken bezoeken <3

 6. Joyce rdt says:

  Wat een leuke tripjes! NY is geweldig heh?! Ik ben ook helemaal verliefd op deze stad. Dit jaar zou ik wel naar Rome willen (of een andere plek in Italië) en Stockholm staat ook heel hoog op mijn lijstje. Liefs.x

 7. Lifeaholic.nl says:

  Wauw wat stoer en leuk dat je afgelopen jaar zoveel hebt kunnen reizen! New York staat ook nog hoog op mijn lijstje! Toevallig vorige week naar Berlijn geweest! Zeker de moeite waard! <3

Comments are closed.