Gezocht Gastbloggers | Wil jij aan de slag gaan voor Diolifestyle?

Gezocht Gastbloggers | Wil jij aan de slag gaan voor Diolifestyle?

Het is tijd voor iets nieuws! Ik ben namelijk op zoek naar gastbloggers voor Diolifestyle. Al ruim 3,5 jaar blog ik op Diolifestyle.nl met veel plezier. Ondertussen staan er meer al dan 1000 artikelen online, heb ik een heleboel reacties ontvangen, mooie samenwerkingen opgezet en bovenal veel geleerd.

Ik zoek jou!

Ik ben begonnen met Diolifestyle.nl toen ik nog studeerde aan de Hogeschool. Ik deed dit met twee vingers in mijn neus waardoor ik nog genoeg tijd had om andere dingen te doen: ik begon met mijn blog Diolifestyle.nl. Wat begon als iets kleins, is uitgegroeid naar mijn eigen bedrijf waar ik regelmatig toffe uitnodigingen ontvang voor events en gave samenwerkingen heb met bedrijven. Alleen ben ik ondertussen alweer een tijdje afgestudeerd en werk ik als PR en marketing consultant bij een PR bureau, maar steek ik ook veel uren in mijn blog en werk ik als freelancer. Super leuk, alleen doordat ik erg druk ben is het niet altijd mogelijk om naar alle events te gaan en over alle leuke dingen te schrijven. Daarom ben ik op zoek naar jou!img_4585

Ik ben op zoek naar een aantal bloggers (jong en oud) die minimaal één artikel per maand willen schrijven over lifestyle in de breedste zin. Het mag mode- of reis gerelateerd zijn, maar ook over beauty, food, sport en ga maar door. Ik ben op zoek naar iemand die het ook leuk vind om af en toe naar een event te gaan (goodiebag mag je houden) en het leuk vindt om blogs te schrijven. Het is op vrijwillige basis, maar mocht je een blog of Instagram account hebben, wordt dit onder elke blog vermeld.

Lijkt het je leuk om minimaal één artikel per maand te schrijven voor Diolifestyle.nl? Stuur mij dan een mailtje! Ik vind het belangrijk dat je het ook écht leuk vindt om te schrijven over bepaalde onderwerpen, zodat je je enthousiasme op de lezer kan overbrengen.

Stuur een mailtje naar info[@]diolifestyle.nl o.v.v. gastblogger met daarin een kort stukje over jezelf. Wie ben je, wat doe je in het dagelijks leven en eventueel je blog of andere social media kanalen. Ook vind ik het leuk als je een gastblog als voorbeeld meestuurt, zodat ik kan zien of de schrijfstijl matcht met die van Diolifestyle.nl.

Mochten er nog vragen zijn, chroom niet om die te stellen. Ik kijk uit naar de mailtjes.

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. Renske says:

    Wat leuk dat je gastbloggers zoekt! Ik ben benieuwd naar de artikelen van hen. 🙂 Het lijkt mij hartstikke leuk om eens een keer een gastblog te schrijven, alleen gaat dat tijdtechnisch niet lukken vrees ik. Hopelijk weet je een aantal toffe gastbloggers aan de haak te slaan!

Comments are closed.