Happy Moments | Drukte, Kerstshoppen, outfit shoots

Happy Moments | Drukte, Kerstshoppen, outfit shoots

Zo. Het is nu zondag terwijl ik dit typ. Ik ben blij dat deze drukke en chaotische week voorbij is. Ik maakte heel wat uren, maar begon ook met kerstshoppen, zette de kerstboom op, kocht de halve Bijenkorf leeg en had een aantal outfit shoots. Nieuwsgierig naar mijn week? Kijk snel mee!

Drukte, kerstboom opzetten & outfit shoots

Maandagmorgen werd ik vroeg wakker na een korte nacht. We waren zondagavond laat pas terug uit Praag en de dag erna moesten we alweer werken. Om 6.00 in de ochtend was ik het koffer aan het uitruimen en de was aan het doen. Vervolgens zat ik om 7.45 op de fiets naar het werk. Een drukke werkdag die tot laat duurde. Vanwege een uitzending bij RTL Late Night.

img_4424-1 img_4441-1 img_4447Dinsdag was ik alweer vroeg op kantoor. Ook dit was een lange werkdag vanwege de documentaire van Emma wil leven. Deze werd die avond uitgezonden. Een heftige documentaire over anorexia. Het meisje in de documentaire wil graag leven, maar is te ziek. Haar lichaam is op en overlijdt. Heel heftig. Ik heb tot laat gewerkt samen met een collega om te kijken hoe het ging met o.a. de reacties op social media.

img_4465-1Woensdagmorgen, gaaaaap. Om 00.00 in bed, en om 6.00 alweer de wekker. De dag na de documentaire stond de telefoon roodgloeiend. Allerlei journalisten wilden informatie. Een bizar hectische dag. Ondanks dat ik dacht ik ga op tijd naar huis, mislukte dat faliekant. Wel zag ik dat mijn Interrail treinkaart thuis in de brievenbus lag. Yay!

img_4493-1Donderdag werkte ik de hele dag. De storm is eindelijk een beetje gaan liggen. In de avond was ik alleen thuis en ik kookte pasta. Aangezien mijn vriend daar niet van houdt. Vervolgens was het een heerlijk me-time avondje. Lekker bloggen, en vooral ontspannen want ik was moe. Wel shopte ik een aantal toffe dingen met Black Friday korting.

img_4471-1Vrijdag, yay! Nog een dagje knallen en dan is de week voorbij. Het was lol-broeken-dag, mijn concentratie was niet op zijn best. In de avond was het tijd voor een afgeslankte vorm van frietjes, want we hadden niet zoveel honger. Verder lag ik voor pampus op de bank.

img_4477-1Wat was ik blij dat het weekend was. Ik wilde uitslapen, maar dat mislukte. Zaterdag werd onze droger bezorgd. Eindelijk een droger! Wie had ooit gedacht dat ik daar zo blij van kon worden. Vervolgens brachten we een bezoek aan de stad voor de eerste kerstcadeautjes en maakten we outfit foto’s. De afgelopen tijd heb ik een aantal toffe items ontvangen, dus daar moeten uiteraard wel foto’s van gemaakt worden. In de avond ploften we op de bank voor Ik hou van Holland.

img_4487 img_4533-1 img_4543Zondag werd ik al om 6.00 uur wakker. In de ochtend maakte ik het huis schoon, deed ik bergen was en werkte ik aan mijn blog. Vervolgens was het tijd om jawel, een kerstboom te kopen. Zo leuk! Thuis hebben we hem opgezet en nog wat opgeruimd. Vriendlief is bezig met een pan zuurvlees (YUM) en ik ben foto’s aan het bewerken en blogs aan het typen met een kerstboom op de achtergrond. Mijn dag is goed.

Hoe was jouw week?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

  1. Lisa says:

    Ik vond de documentaire ook erg heftig, maar wel mooi. Eindelijk eens een documentaire waarbij de ziekte anorexia echt goed in beeld wordt gebracht. Enne… wat hebben jullie een mooie kerstboom gekocht zeg! Maakt een huisje altijd zoveel sfeervoller vind ik! Liefs

  2. Oh, ik ben ZO benieuwd naar die documentaire, lees er zoveel op social over, maar heb nog geen moment gehad om terug te kijken. Tof dat je kerstboom al staat, ik ‘mag’ hier pas na Sinterklaas 😉

Comments are closed.