Happy Moments | Een baan gevonden, Uiteten & Kerst inkopen

Happy Moments | Een baan gevonden, Uiteten & Kerst inkopen

Wauw, ik kan het nog steeds niet geloven, maar het is toch écht zo! Afgelopen week kreeg ik het allerbeste kerstcadeau. Ik heb namelijk een baan gevonden! Aaah! Wat ben ik hier blij mee! Daarnaast moest er deze week ook gewoon gewerkt worden op het kinderdagverblijf, ging ik uiteten en deed ik Kerst inkopen. Kijk je mee van dag tot dag? 

Maandagmorgen ging vroeg de wekker. Ik had met mijn oud docenten van mijn HBO opleiding afgesproken om te komen helpen bij een conferentie. Toen ze mij vroegen dacht ik, laat ik het maar gewoon doen. Het is altijd goed om te netwerken. Daarbij werd ik ook betaald, dus was het een soort van werken. In de middag moest ik eigenlijk werken op het kinderdagverblijf, maar ik werd uitgeroosterd waardoor ik onverwachts de middag vrij was. Eigenlijk kwam het wel goed uit. Ik deed de weekboodschappen en maakte mijn kamer schoon. In de avond zocht ik naar geschikte vacatures.

Maastricht <3

Mijn teddy beren vest <3 

Dinsdag moest ik de hele dag werken op het kinderdagverblijf en in de avond zijn mijn vriend en ik gaan uiteten bij La Cubanita. Mijn (ons) favoriete restaurantje. Daar spraken we o.a. over mijn zoektocht naar een baan. We hadden beide de verwachting dat ik niet 1,2,3 een baan zou vinden. 

Woensdag had ik een drukke sollicitatie dag. In de ochtend had ik een eerste en meteen ook tweede gesprek bij hetzelfde bedrijf. Alleen ging dat gesprek zó goed, dat ik meteen een baan aangeboden kreeg?! AAAH! Dat betekende dat ik het sollicitatie gesprek voor die middag en de dagen erna kon afzeggen. Whut?! Wat was ik blij! En ben ik dat nog steeds. Ik haalde gebak in huis om het een beetje te vieren. Ik was de hele dag hyper van het feit dat ik een baan gevonden waar ik heel blij mee ben. Afgelopen week kwam er al een update online waarin ik iets meer vertelde over mijn baan. Zó bizar, de avond ervoor hadden we het er nog over dat het solliciteren niet zo’n vaart liep en we verwachten dan het nog wel even zou duren. Nog geen 24 uur later had ik gewoon een baan. Onvoorstelbaar, maar wat ben ik blij!

FEEST, ik heb een baan!
Yay! Ik bracht een bezoekje aan de kapper!
De kerstmannenloop

Donderdagmorgen werd ik helaas brak wakker. Door alle adrenaline kon ik niet slapen en heb ik de hele nacht wakker gelegen. Toch moest ik opstaan, want ik ging mijn contract tekenen! In de middag deed ik wat Kerst inkopen en scoorde ik een tof jasje in de sale. In de avond keken mijn vriend en ik Flikken Maastricht. Onze favoriete serie. 

Outfit of the day op de Varkensmarkt

Vrijdag ging vroeg de wekker. Ik moest de ochtend werken op het kinderdagverblijf. Eerlijk is eerlijk, nu ik weet dat ik eindelijk een baan gevonden heb die aansluit bij mijn HBO opleiding, heb ik écht geen zin meer om op het kinderdagverblijf te werken. Eenmaal op het werk moest ik ook nog eens overgeplaatst worden naar een voor mij nieuwe locatie waardoor ik dus met én nieuwe (onbekende) kinderen moest werken en met onbekende collega’s. Niet heel fijn. Ik hoef alleen nog maar maandag te werken en dan zeg ik mijn werk in de kinderopvang vaarwel! In de middag gingen mijn vriend en ik lunchen in de stad, kochten we wat Kerst cadeaus en bracht ik een bezoekje aan de kapper. Ik vind het heerlijk om af en toe lekker naar de kapper te gaan. In de avond kroop ik achter de computer en was het eindelijk weer eens tijd om een blogje te typen. Ook brachten we een bezoekje aan de kerstmannenloop.

De mooiste kerstboom van 2015 bij Café van Zanten in Amersfoort.

Zaterdag hebben mijn vriend en ik eerst heel veel opgeruimd. Mijn kamer puilt uit qua spullen, tijd om een beetje op te ruimen. We hebben heel veel weggedaan en dat voelde goed. Daarna was het tijd om kerst inkopen te doen net als de rest van Nederland. Mijn hemel, wát een drukte. Winkelen als het zo druk is, is helemaal niet leuk. Maar goed, er moest geshopt worden. Uiteindelijk, een paar uur laten hadden we alles binnen! Yay! In de middag keek ik verschillende video’s op youtube en was het tijd voor de lekkerste frietjes! In de avond was het tijd om lekker op de bank te hangen en gezellige televisie programma’s te kijken! Soms kan zo’n avondje heerlijk zijn!

Liefde voor mijn glitterbroek
Zondag sliepen we een beetje uit en ontbeten we met een vers gekookt eitje. Daarna hebben we nog wat uitgezocht voor de vakantie. Vervolgens brachten we een bezoek aan de kerstmarkt en deden we boodschappen. In de middag werkte ik achter mijn blog en ruimde ik mijn kamer nog even op. 

Hoe was jouw week?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

13 comments

 1. Simone -lifeofsimone- says:

  Nogmaals van harte gefeliciteerd met je baan, ik vind het zooooo onwijs fijn voor je! Je haar is super mooi geworden, trouwens!

 2. Saskia | SASHIONBLOG.com says:

  Ohh je glitterbroek ziet er fantastisch uit! En gefeliciteerd met je baan! Super goed 😀

  – Saskia

 3. Manon Boerakker says:

  OEHHH waar heb je die & teken vandaan? Nogmaals je gefeliciteerd met je baan, geniet ervan!

 4. Anne-Sterre says:

  Fijn dat je aangenomen bent, uiteindelijk is het dan toch nog best snel gegaan.

 5. Marloes Meeusen says:

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Zo fijn! Ik hoop dat ik ook snel een baan ga vinden! 😀

 6. Iep says:

  Wat een gezellig berichtje zeg! En heel erg gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat geweldig!
  Liefs Iep xoxo

 7. Mariska says:

  Die glitterbroek <3 je hebt een nieuwe baan en verder nog super leuke dingen gedaan, prachtige start van het nieuwe jaar straks toch?

Comments are closed.