JA! Ik heb een baan!

JA! Ik heb een baan!

Yay! Ik mag het éindelijk van de daken schreeuwen: ik heb een baan! Aaah! Wat ben ik blij en wat is het snel gegaan. Donderdagmorgen heb ik het contract getekend en vanaf 4 januari ga ik voor 40 uur aan de slag. Ontzettend spannend, maar ik heb er heel veel zin in. 

Dat ik druk aan het solliciteren was, is jullie vast niet ontgaan. De afgelopen maanden verschenen er regelmatig updates met betrekking tot mijn sollicitatie proces. Eerlijk is eerlijk, solliciteren is niet altijd even leuk. Daar schreef ik deze week nog over, toen ik iets vertelde over het leed dat solliciteren heet. Woensdag had ik wederom een sollicitatie gesprek gepland. Ik had mij – zoals altijd – goed voorbereid. Ik wist dat ik die ochtend meteen het eerste en tweede gesprek had en dat ik een opdracht moest maken. Nadat de gesprekken en de opdracht achter de rug waren, werd ik naar de wachtruimte gebracht. Na een kwartier werd ik weer opgehaald en kreeg ik het heugelijke nieuws te horen dat ze mij een baan wilde aanbieden?! Wat?! AAAAAH! 

Het ging zó snel. Voor ik het wist stond ik buiten met het nieuws dat ik mijzelf vanaf 4 januari PR en marketing consultant mag noemen. De hele dag zat ik in een euforie van blijdschap. Ik ben er zó blij mee! De dag erna tekende ik het contract en was alles officieel. Ik kan niet wachten om in januari te gaan beginnen met deze nieuwe uitdaging. Mijn eerste ‘echte’ baan. Nu kan ik nóg meer fantaseren wat ik ga doen met mijn eerste salaris.. 😉

Zo zie je maar; het vinden van een baan kan ook heel snel gaan. Na precies twee maanden en één dag te hebben gesolliciteerd, heb ik een baan gevonden. Achteraf valt dat reuze mee qua tijd. Je moet gewoon een beetje geduld hebben en niet opgeven als het even tegenzit. 

Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

25 comments

 1. deisy says:

  Wat fijn om te horen dat je een baan hebt gevonden: hard zoeken en doorgaan heeft gelukkig zijn vruchten afgeworpen. Ik heb je natuurlijk al gefeliciteerd maar wil je nogmaals ongelooflijk veel plezier en geluk wensen met je komende baan. Jij gaat zeker weten rocken <3

 2. Jenny - ikreis.net says:

  Fijn dat het zo snel gelukt is! Heel veel plezier en succes met je nieuwe baan. Die onzekerheid van het zoeken kan zo slopend zijn….

 3. Sanne - Waves Into Motion says:

  Wat ontzettend fijn voor je! Ik wens je alvast heel erg veel plezier en geluk met je nieuwe baan!

 4. Sara - lovelowbudget says:

  Echt ontzettend gaaf. Het is inderdaad lekker snel gegaan. Zo las ik de post over je eerste salaris en zo las ik op Twitter dat je eerste salaris in januari werkelijkheid gaat worden. Geniet er van, ontzettend goed gedaan! Gefeliciteerd.

 5. Jinn | BeauJinful Day says:

  Waaah gefeliciteerd! Ik kan me wel voorstellen hoe blij je bent, en wat een leuke baan ook! Superduper veel plezier en succes! 🙂 <3

 6. Kimsbloglife says:

  Wauw, uiteindelijk is het dan toch nog redelijk snel gegaan en het lijkt me een hele fijne job! Gefeliciteerd!

 7. Mariska says:

  Dat is pas een mooi kerstcadeau! Nu kun je echt gaan kiezen waar je je eerste salaris aan uit gaat geven, gefeliciteerd!

 8. Marsha von Winckelmann says:

  Goed bezig! Super zeg, gefeliciteerd! En heel veel plezier met je nieuwe baan! -x-

Comments are closed.