Happy Moments | Interview NRC.Next, Sissy-Boy markt & Tokkelen vanaf de Euromast

Happy Moments | Interview NRC.Next, Sissy-Boy markt & Tokkelen vanaf de Euromast

Pfff, wat ben ik blij dat deze week voorbij is. De afgelopen week was het erg druk op mijn werk, voelde ik mij niet helemaal lekker en had ik te dealen met allerlei deadlines. Vrijdagavond was ik helemaal uitgeput. Gelukkig heb ik in het weekend allerlei leuke dingen gedaan! Kijk je mee?

Maandag, een nieuwe week voor de deur. Het is de laatste volle week van mei, dus er is genoeg te doen. In de avond was ik van plan te gaan sporten, maar door de drukte ben ik uitgeput. Ik heb gevoel dat ik leeggezogen ben en lig om 21.15 al in bed.

Dinsdag werkte ik de hele dag. Ik blijf te lang op kantoor, waardoor ik mij als een gek moet haasten naar huis. Thuis eet ik snel wat en spring ik weer op de fiets om te sporten. Het voelt goed om weer te sporten, maar ik merk dat ik na driekwartier niet meer veel energie heb en het laatste kwartier rommel ik maar wat aan. Thuis duik meteen weer achter de computer om aan de slag te gaan met mijn blog. 
Mijn nieuwe sportbroek!
Woensdag begin ik lekker vroeg met werken in de hoop ook een beetje op tijd naar huis te kunnen. Helaas, niets is minder waar. Gelukkig is bij thuiskomt mijn vriend die heerlijk heeft gekookt. Dat is fijn! De rest van de avond zit ik achter de computer te werken.
Nieuwe spulletjes!

Donderdag doe ik weer een poging om op tijd te beginnen en op tijd naar huis te gaan, maar ook deze poging mislukt. Thuis eet ik gezellig met mijn vriend en kletsen we bij. Om 19.30 heb ik een telefonisch interview met NRC.Next over mijn werk als PR en marketing consultant en wat voor een dingen ik naast mijn werk nog meer doe. Het interview duurt ruim een uur. Daarna is het tijd voor quality-time met vriendlief en kijken we een documentaire over de Arabische lente die we uiteindelijk niet af kijken, omdat we te moe zijn.

Dit behang! <3 
Vrijdagmorgen had ik last van opstart problemen. Ik voel mij niet zo lekker en mijn bed ligt te lekker. Uiteindelijk sta ik op en doe ik de rest op mijn dooie gemak. Om 9.00 kom ik aan op kantoor. We werken door tot half 5 en beginnen dan aan de vrijdagmiddag borrel. Eenmaal thuis ben ik heel moe. Ik plof op de bank, bestel frietjes en staar naar de televisie. Na een uurtje ben ik bij getrokken en klim ik weer in de pen (het toetsenbord in dit geval) en maakte ik het huis schoon. Mijn vriend was naar Limburg gegaan om met zijn vrienden af te spreken. Dus ik was een avondje alleen thuis. Ook niet verkeerd!

Shopping! 

Zaterdag was ik alweer vroeg uit de veren. Om 9 uur had ik de trein naar Amsterdam. Samen met een vriendinnetje bracht ik een bezoek aan de Sissy-Boy market (aanrader, maar wel erg druk), gingen we naar de Stradivarius (yay, eindelijk een vestiging in Nederland), genoten van het lekkere weer met een drankje op het terras en bezochten een aantal toffe conceptstores. Na een gezellig dag en een aantal nieuwe kleren, ben ik weer thuis en eet ik samen met mijn vriend en keken we een film.

Zondagmorgen liep ik een rondje hard, maakte ik het huis schoon en werkte ik even aan mijn blog. Na de lunch vertrokken we naar Rotterdam. In Rotterdam ben ik gaan tokkelen vanaf de Euromast (héél gaaf), daarna zijn we ergens gaan lunchen en heb ik bij de TK Maxx nieuwe sportkleding gekocht. Nu ik steeds meer sport, is het wel leuk als fashionable sportkleding heb. 😉 In de avond typte ik dit blogje. Een heerlijk weekendje was het!

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Bettie says:

  Ik zag al op insta dat je van de euromast af bent gegaan. Echt super tof. Dat staat ook nog op mijn lijstje, maar ik twijfel tussen tokkelen en abseilen. Misschien moet ik gewoon beide een keer doen.

 2. Mieke van der Sande says:

  Leuke foto's, gaaf dat je van de euromast bent gegaan zou ik echt niet durven haha! Heb je een Rebecca Minkoff tas!? ZO JALOERS

  • admindiolifestyle says:

   Dat heb je goed gezien! Ik heb inderdaad een Rebecca Minkoff tas! 🙂

 3. Jolet says:

  Wat tof dat je ging tokkelen vanaf de euromast! Ik wist niet eens dat dat kon joh!

 4. Anna Schouten says:

  Wowie, druk, druk, druk! Maar wel een voldoening om zoveel uit je week te kunnen halen lijkt me :). Wat een toffe sportbroek! En wat leuk dat er een Sissy-Boy market is, dat wist ik helemaal niet. Ga ik meteen eens even opzoeken.

Comments are closed.